Acasa MagazinLife Lewinski: „Încă îl mai iubesc pe Bill”

Lewinski: „Încă îl mai iubesc pe Bill”

scris de Matei Iliescu
9 afisari

Scandalul aproape i-a distrus cariera, iar mandatul său a rămas pentru totdeauna pătat. După 15 ani, Monica nu s-a măritat și spune că încă îl mai iubește „și-l va iubi mereu”.

Lewinski încă îl mai iubește pe Bill ClintonLewinski, acum de 37 de ani, a condus o afacere de succes, a moderat un reality show de televiziune, s-a mutat în Europa, dar nu și-a găsit iubirea, spun prietenii ei.

Monica nu l-a uitat pe Bill și ar reveni la el într-o secundă”, a declarat o prietenă pentru revista National Enquirer. „Mi-a spus: nu va mai exista niciodată în viața mea un bărbat care să mă poată face atât de fericită, așa cum a fost Bill. Monica încă mai tânjește după el. S-a mai întâlnit cu niște bărbați, din când în când, după povestea de la Casa Albă. Dar nu a putut niciodată să și-l scoată pe Bill de la inimă.”

Monica vea 22 de ani când a început relația cu ClintonMonica Lewinski avea 22 de ani în 1995, când a început să lucreze la Casa Albă și a avut o legătură cu președintele Clinton, pe care acesta a negat-o la început, într-o declarație faimoasă. Acum, locuiește în Los Angeles, California și nu are o slujbă permanentă, scrie National Enquirer.

A creat modele de poșete și a lucrat ca agent pentru Jenny Craig, celebră antrenoare de fitness. A acceptat să se destăinuie într-o carte pentru care se spune că ar fi câștigat 500.000 de dolari.

În 2006 și-a dat masteratul în psihologie socială la Londra, și-a închis temporar linia de genți și s-a mutat în Anglia.

Bill Clinton a trecut prin durerosul proces de impeachement în 1998, în urma căruia a fost cât pe ce să fie dat afară de la Casa Albă. Soția sa Hillary avea să declare, însă, în 2006, că mariajul lor „a fost o reușită”.

Monica Lewinski a declarat la vremea respectivă că relația sa cu președintele a implicat „gesturi sexuale”, precum sex oral, dar nu și „raporturi sexuale”.

A devenit faimoasă rochia sa albastră pătată, despre care a spus că mai păstrează urme de ADN ale relației lor. La fel dezvăluirile Monicăi despre rolul trabucului în relația lor din Biroul Oval.

La fel de faimoasă a fost și declarația televizată a președintelui Clinton și degetul său ridicat, atunci când spus celebrele vorbe: „I din not have such a relationship with that woman” (Nu am avut astfel de relații cu această femeie).

Șapte luni mai târziu, în 1998, a recunoscut că a mințit în dorința de a se feri pe sine și familia sa de un scandal. Clinton a recunoscut că a avut o „relație nepotrivită” cu Monica. Președintele a scăpat de acuzația de sperjur, deoarece judecătorii au apreciat că sexul oral este diferit de raportul sexual.

Când a apărut cartea de memorii a lui Clinton, „My Life” în 2004, Monica Lewinski și-a dezvăluit nemulțumirea cu privire la conținut. „A fost mai mult decât o aventură, a fost o relație reciprocă”, a declarat ea pentru Daily Mail.

„Putea să pună lucrurile la punct cu această carte, dar nu a făcut-o. A schimbat istoria. A mințit. Nu mă așteptam să intre în amănunte despre relația noastră. Dar dacă ar fi făcut-o, însă în mod onest, nu m-ar fi deranjat”, a spus Monica supărată.

Ea crede că a vrut ca totul să apară ca o joacă amoroasă, pur fizică, a cărei inițiativă i-a aparținut exclusiv ei. „A vorbit despre asta ca și când aș fi stat întinsă în fața lui, oferindu-mă toată. Parcă eram bufetul și el nu a putut să nu se servească cu desertul.”

Relația cu Monica l-a dat pe Clinton afară din patul conjugalClinton a scris în carte că relația sa cu Lewinski a scos la iveală „partea cea mai întunecată a vieții mele”, care l-a dus la exilarea sa temporară din patul conjugal.

Pentru CBS a declarat că s-a încurcat cu Lewinski „din cel mai prost motiv: pentru că am putut”.

Dar, potrivit lui Lewinski, „nu a fost așa. A fost o relație reciprocă, reciprocă pe toate planurile, chiar de la bun început și pe toată durata ei”.

5 comentarii

Caramache 12-03-2011 - 23:13

La douazeci de ani, trecuti,
geme fata cand o …

Faka Fuki 13-03-2011 - 01:07

Nu fiti invidiosi!

Baiet(EL): Pauvre Munika,cu putin... 13-03-2011 - 14:48

…Sa ,multumit saraqutza de ea !Trabucul rasucit si scuipat in prealaBIL, de cubanesele lui Fidel au avut un efect de-a dreptul halucinant,pt. tanara practicanta de la Ovulul de la White Horse.Iar Bill utza fara …utza,inloc de ceva normal,s-a facut de Ras-ul Curcilor de Pretutindeni! Auzi ,sa se lase el interogat in chestiunea mataringii prezidentiale, nec plus ultra!Convins ca si asta, al nostru, Cum-i zice, avea p prestatie demna de un Port mai decat …i anversu!

Ciu Huhu 13-03-2011 - 20:01

I-l iubeste pe el sau sexul lui in gura ei?

Aolica 13-03-2011 - 20:07

AOLICAAAA, NIMICA NU STII!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult