Acasa MagazinLife Liam Neeson și-a schimbat look-ul

Liam Neeson și-a schimbat look-ul

scris de C.P.
143 Afisari

Liam Neeson și-a schimbat look-ul pentru cel mai recent rol al său. Actorul în vârstă de 70 de ani filmează în Massachusets pentru thrillerul „Thug” în care va interpreta un mafiot.

Liam a apărut cu mustață, zilele acestea, pe platourile de pe malul oceanului, în Winthrop. Neeson a filmat câteva scene împreună cu colega sa Yolonda Ross, în vârstă de 48 de ani.

Actorul nord-irlandez a purtat o pereche de jeans albaștri, un pulover gri pe gât, o geacă maro, la care a asortat pantofi din piele.

În „Thug”, Liam, câștigător al premiului Oscar, preia rolul unui gangster care încearcă să-și construiască o relație bună cu copiii săi, spre dezamăgirea colegilor săi mafioți, lăsând astfel poarta deschisă pentru izbucniri violente.

În film mai joacă și Ron Perlman (72 de ani), cunoscut pentru rolul din „Sons of Anarchy” și „Hellboy”, dar și Yolonda Ross și Daniel Diemer.

Apariția lui Liam vine după ce s-a aflat că actorul a început discuții cu șefii comediei „The Naked Gun” pentru a apărea în rebootul producției.

În timp ce mulți utilizatori ai rețelelor sociale au fost încântați de oportunitatea de a-l vedea pe Neeson într-o comedie, după ce s-a concentrat aproape exclusiv pe filme de acțiune în ultimii ani, fani ai peliculei originale și-au exprimat temerile că acesta nu se va putea ridica la înălțimea rolului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS