Acasa MagazinLife Licitaţie: Arcul lui Legolas, mai scump ca rochia lui Rose din Titanic – vezi cu cât s-au vândut

Licitaţie: Arcul lui Legolas, mai scump ca rochia lui Rose din Titanic – vezi cu cât s-au vândut

scris de Laurentiu Banches
6 afisari

La licitaţia „Profiles in History” care a avut loc la Los Angeles s-au vândut mai multe obiecte celebre din filme, dintre care arcul lui Legolas a fost vândut cel mai scump.

Licitaţie: Arcul lui Legolas, mai scump ca rochia lui Rose din Titanic (foto: geek-news.mtv.com)

Arcul folosit de elful Legolas din Lord of the Rings (Stăpânul Inelelor), interpretat de Orlando Bloom, s-a vândut cu suma de suma de 372.000 de dolari, cu mult mai mult decât valoarea estimată iniţial, potrivit starpulse.com. În comparaţie, rochia purtată de actriţa Kate Winslet în celebra scenă din „Titanic” în care personajul său, Rose DeWitt Bukater, încearcă să se arunce peste bord a fost achiziţionată de un colecţionar în schimbul a „doar” 330.000 de dolari.

Printre obiectele scoase la licitaţie s-a numărat şi o machetă a unei nave spaţiale de luptă modelul X-Wing, din „Star Wars Episode IV: A New Hope”, cumpărată pentru suma de 270.000 de dolari, un costum al personajului Mr. Spock, din „Star Trek”, purtat de actorul Leonard Nimoy în cel de-al doilea sezon al seriei, costum ce a obţinut 114.000 de dolari, precum şi costumul purtat de Johnny Depp în filmul „Sleepy Hollow”, care a obţinut 96.000 de dolari.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult