Acasa MagazinLife Lindsay Lohan, condamnata la 90 de zile de inchisoare

Lindsay Lohan, condamnata la 90 de zile de inchisoare

scris de Ziua Veche
7 afisari

Actrita americana Lindsay Lohan a fost condamnata, marti, la 90 de zile de inchisoare pentru ca a violat termenii regimului de eliberare conditionata impus in 2007, dupa ce a fost arestata pentru conducere sub influenta alcoolului si detinere de cocaina.

Judecatoarea Marsha Revel de la Curtea Superioara din Beverly Hills (Los Angeles) i-a ordonat starletei sa se predea pe 20 iulie. Totodata, Lohan va trebui sa urmeze un program de dezintoxicare de 90 de zile dupa efectuarea pedepsei.

Lohan a implorat-o pe judecatoare sa-i mai acorde o sansa spunand ca urmeaza cu constiinciozitate un program de dezalcoolizare.

„Nu o iau ca pe o gluma. Aceasta este viata mea. Aceasta este cariera mea. Este ceva pentru care am muncit toata viata”, a pledat actrita, dand vina pe munca sa, dar judecatoarea a fost neinduplecata.

Cititi mai multe pe mediafax.ro.


0 comentariu

Europenuul 15-09-2010 - 15:10

de ce nu creati un mediu prielnic afacerilor, de ce nu atrageti investitii directe, de ce nu sustineti sectorul privat si cresterea economica… asa cum fac si late tari? Ca ce chestie pensionarii romani sa aibe cel mai coborit nivel de viata din Europa, sa sufere?

Trebuie sa admiteti ca politica fiscala si monetara din Romania este lipsita de orice rationament. Nu mai executati instructiunile domnului Basescu (el putin intr-o ureche, vrea sa le demonstreze babanilor ca el este cel mai tare jucator)

usla 15-09-2010 - 23:27

Din Franta (ca si in 1968), si tot de la „reforma pensiilor” va incepe un nou val revolutionar ce va matura Europa de nu va mai ramine nimic din ea. Asa cum doresc cei care se tem de Ea. CURIND !

caramache 16-09-2010 - 04:44

Dar sa nu se aplice.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult