Acasa MagazinLife Lista finaliștilor Românii au talent

Lista finaliștilor Românii au talent

scris de L.M.
20 afisari

Românii au talent. Eroii talentului s-au luptat aseară pentru ultimele trei locuri în marea finală Românii au talent, care va avea loc pe 3 iunie.

Lista finaliștilor Românii au talent

Lista finaliștilor Românii au talent

Cei 12 concurenți au urcat pe scenă în cea de-a cincea semifinală a celui mai tare show de divertisment pentru a convinge publicul și jurații că merită să intre în bătălia pentru marele premiu de 120.000 de euro și titlul de erou național. Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu au apreciat fiecare reprezentație de pe scenă, iar Smiley și Pavel Bartoș au fost în permanență alături de semifinaliști și i-au susținut.

În urma voturilor primite din partea publicului și deciziei juraților, Rustin Dust, Free Balance și Bruce & Istvan merg în finală.

Și lista candidaților pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro a fost completată aseară. Triada se alătură grupului Dreams Drums Druum, Anisiei Gafton, lui Dumitru Sănduța și Fraților Adrian, iar românii își pot vota favoritul prin sms la numărul 1200, folosind codul de concurs al fiecăruia, până vinerea viitoare, la ora 20:30.

În cel de-al cincilea show LIVE, trupa Vama a cântat cel mai nou single, Memories now, și a creat un spectacol desăvârșit, iar Robert Tudor, finalist al sezonului trecut Românii au talent, i-a bucurat pe români cu un număr extraordinar de magie.

 

12 talente în lupta pentru ultimele 3 locuri în finala Românii au talent

Grupul Romula Malva a început în forță ultima semifinală a acestui sezon Românii au talent. Băieții au dansat plini de energie și entuziasm și au avut ca temă muzicală două melodii specifice călușarilor din zona Craiovei: Plimbare de la căluși și Mișcare.

‘Tot ce mi-ați inspirat în această seară este că meciul cu Franța e ca și câștigat!’, le-a spus Florin.

Remus Stana a creat un moment sensibil, plin de emoție. Concurentul a interpretat la vioară celebrul single Love me like you do și a avut alături de el pe scenă și câțiva dintre membrii baletului PRO. La finalul momentului, jurații i-au dat câteva sfaturi lui Remus, iar Andra a spus: ‘Tot ce s-a văzut a fost foarte frumos, dar cred că poți mai mult. Mă așteptam la o melodie mai grea. Dar, a fost corect, a fost bine.’.

Băieții din trupa One Wave Crew au prezentat aseară o luptă pe ritmuri de breakdance. Concurenții au fost plini de energie, au surprins cu apariția inedită, au impresionat cu mișcările lor și au smuls ropote de aplauze. ‘Am văzut figuri originale, ați făcut revoluție în acest stil de dans. Vă felicit din toată inima! Sunteți pe gustul meu total! Foarte buni!’, le-a spus Mihaela concurenților.

Trupa Rustin Dust a cântat o melodie pop-rock, compoziție proprie. Cele două fete și trei băieți au avut atitudine și au încântat publicul cu talentul lor. La final, Mihaela și Florin s-au ridicat în picioare și i-au aplaudat pe cei cinci tineri. ‘Atunci când mie-mi stârnești creierul, e un lucru bun. Este foarte, foarte bine pentru că țineți flacăra pop-ului. Bravo, bravo, bravo!’, a spus Florin.

Fetele din grupul Triada au adus aseară pe scenă un număr de acrobație cu elemente complexe executate perfect. Concurentele au umplut scena cu frumusețea și zâmbetele lor, dar, mai ales cu talentul desăvârșit. ‘Cirque du soleil scrie pe voi!’, le-a spus Andi celor trei fete.

Maria și Remzi Karatașoglu au prezentat în cea de-a cincea semifinală Românii au talent o poveste din Roma antică. Remzi a făcut o serie de flotări cu câteva cuțite, a mers pe cioburi de sticlă și a tras un car cu zăbrele plin cu sclavi, pe care, prin forța lui, a reușit să-i elibereze la final. ‘N-am cum să nu vă admir pentru ceea ce faceți. Felicitări! Bravo vouă!’, le-a spus Andra.

Trupa One Life Studio, formată din Dan și David, a reușit un mix perfect de chitară și beatbox. Cei doi băieți au interpretat mai multe refrene ale unor melodii celebre și au umplut sala de energie. ‘Sunteți foarte buni! Foarte bun momentul!’, a spus Andi.

Bruce & Istvan au încântat publicul cu un moment de dans contemporan prin care au spus o poveste. Cei doi s-au sincronizat perfect și, împreună cu câțiva dansatori din baletul PRO, au creat un număr memorabil. ‘Sunteți o încântare. Îmi doresc să vă văd pe amândoi pe tronul acela din finală. Sunteți poezie!’, le-a transmis Mihaela băieților.

Ștefan Buzdugan a cântat la pian un fragment din Scherzo op.31 nr.2 de Frederich Chopin și i-a cucerit pe toți cu pasiunea sa incredibilă pentru acest instrument care nu mai are niciun secret pentru el. ‘Mai mult decât că ești tare de tot nu am ce să spun!’, i-a transmis Florin lui Ștefan la final.

Mihaela Viorela Hasuna a surprins încă o dată aseară cu vocea sa caldă, plină de emoție. Mihaela a interpretat melodia Now we are free și a creat un moment sensibil. Concurenta a primit aplauze din partea publicului și a juraților, iar Andi i-a spus: ‘Ați avut un număr complet, totul a fost din aceeași poveste.’

Membrii trupei Free Balance au adus pe scenă un număr de acroyoga cu elemente de acrobație și dans. De la începutul momentului și până la final s-a dezvoltat o poveste între ei, reprezentată printr-o luptă cu elemente acrobatice dificile. ‘A fost un spectacol total!’, a spus Andi.

Cei patru băieți din trupa 3,14ța & Band Over au cântat melodia R U Mine?, au avut atitudine rock, au transmis foarte multă energie și au încântat cu momentul muzical prezentat, dar și cu apariția lor. ‘Mi-au plăcut energia voastră, ritmul și energia piesei. Mă așteptam la mai multă putere în voce.’, a spus Andra.

Trupa Rustin Dust a reușit aseară să se califice prima în marea finală, care va avea loc pe 3 iunie. După momentul aflării rezultatului, membrii grupului, extrem de emoționați și fericiți, au declarat: ‘Este un sentiment unic, de nedescris. Nu ne așteptam la asta, dar am sperat. E cel mai mare pas din cariera noastră.’

Cei doi tineri plini de talent, care formează grupul Free Balance, au reușit să ridice juriul în picioare și să impresioneze cu momentul lor plin de pasiune. Ei s-au clasat pe locul al doilea în preferințele celor de acasă și merg în finală, unde vor lupta pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro. ‘Narine nu credea că vom trece mai departe, iar eu îi spuneam că suntem foarte buni, să o încurajez. Nu ne-am așteptat, iar în momentul în care am aflat rezultatul, am simțit ceva fierbinte din cap până în picioare. Îi iubim pe toți cei care ne-au votat.’, a spus Igor, membrul grupului Free Balance.

Decizia alegerii celui de-al treilea finalist al serii a aparținut juraților. Ei au avut de ales dintre momentul muzical prezentat de ștefan Buzdugan la pian și dansul plin de trăiri adus pe scenă de Bruce & Istvan. Dacă Florin a ales pianul, Andra, Mihaela și Andi au decis să-i ducă în finală pe cei doi dansatori desăvârșiți. Extrem de încântați de rezultat, băieții au declarat: ‘Am încercat să nu ne creăm așteptări, pentru a nu avea dezamăgiri. Suntem onorați să facem parte din acest show și puțin în impas pentru săptămâna viitoare. Sperăm că vom găsi o idee care va depăși momentul din seara asta, să găsim un moment demn de finala Românii au talent, care să rămână în istorie.’

Talentul a fost la superlativ aseară în ultima semifinală a celui de-al șaselea sezon Românii au talent, iar concurenții au adus pe scenă momente extraordinare, reușind să creeze un show de excepție.

Ultimii trei concurenți au ocupat ultimele trei locuri rămase libere în marea finală, care va avea loc pe 3 iunie. Vinerea viitoare, talentul va fi din nou la PRO TV, iar românii sunt așteptați să îl aleagă dintre cei 16 concurenți pe cel care merită titlul de erou național și premiul de 120.000 de euro.

Începând de aseară, pentru o săptămână, s-a dat start vot pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro. Românii își pot vota preferații prin sms la numărul 1200, folosind codul de concurs al fiecăruia dintre cei cinci — 05 Dreams Drums Druum, 21 Anisia Gafton, 28 Dumitru Sănduța, 48 Frații Adrian și 53 Triada.

Vești mari pentru talentele încă nedescoperite! Încep înscrierile pentru noul sezon Românii au talent! Toți cei care au un talent și vor să îl prezinte întregii țări sunt așteptați să se înscrie pe site-ul romaniiautalent.protv.ro. Fii eroul nostru!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult