Lord of the Dance: Spectacol in premiera mondială în România | Ziua Veche
Acasa MagazinLife Lord of the Dance: Noul spectacol va avea premiera mondială în România

Lord of the Dance: Noul spectacol va avea premiera mondială în România

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Trupa Lord of the Dance îşi va prezenta noul spectacol în premieră mondială în România, pe 9 octombrie, la Sala Sporturilor din Cluj-Napoca.

Lord of the Dance: Noul spectacol va avea premiera mondială în România

Managementul trupei a hotărât ca România să fie prima destinaţie a noului spectacol al Lord Of The Dance, în turneul pe care îl începe în Europa de Est, după mai bine de doi ani de pregătiri şi mii de ore de repetiţii. În România acest turneu se va desfăşura în perioada 9-14 octombrie, dansatorii urmând să susţină spectacole la Cluj pe 9 octombrie, Bucureşti pe 13 octombrie şi Constanţa pe 14 octombrie.

Conform unui comunicat de presă al project Events, remis de Agerpres, din cauza noilor schimbări de ordin tehnic, spectacolele anunţate iniţial la Sibiu, Iaşi şi Braşov nu vor mai avea loc. Organizatorii au anunţat că deţinătorii de bilete pentru spectacolele anulate le pot schimba cu unele pentru spectacolele din Cluj, Bucureşti sau Constanţa sau pot primi banii înapoi din punctele de vânzare de unde au fost achiziţionate.

În 2011 românii s-au bucurat din partea celor de la Michael Flatley’s Lord Of The Dance de un spectacol îmbunătăţit, cu schimbări legate de costume, decor şi coregrafie. Dacă pe scenele de anul trecut 45 de dansatori cucereau publicul cu măiestria lor, în noul spectacol din octombrie s-a ajuns la un număr record de peste 60. Acest fapt a dus şi la o mărire a suprafeţei de dans, scena devenind mult mai mare. Costul biletelor variază între 50 lei (categoria 5) şi 300 – 350 lei (categoria VIP) şi pot fi procurate direct de la o serie de magazine şi companii de telefonie mobilă din localităţile în care sunt susţinute spectacolele sau on-line de pe site-urile biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, myticket.ro, bilete.ro sau eventim.ro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult