Acasa MagazinLife Lord of the Dance: Un nou spectacol în capitală pe 13 octombrie

Lord of the Dance: Un nou spectacol în capitală pe 13 octombrie

scris de Laurentiu Banches
32 afisari

Veşti bune pentru fanii bucureşteni  ai trupei de dans Lord of the Dance, aceştia anunţând că noul turneu îi va purta şi în acest an în Capitala României.

Trupa de dans irlandeză va susţine un nou spectacol la Bucureşti pe 13 octombrie, la Sala Palatului, după ce capitala a fost inclusă şi pe harta turneelor trupei din 2010 şi 2011. Trupa de dans va reveni în acest an cu un spectacol nou axat pe folcorul irlandez şi pe magia luptei dintre şi rău.

Coregraful trupei, Michael Flatley, este deţinătorul titlului de cel mai rapid dansator de step, având un record de 35 de paşi pe secundă şi a creat şi produs show-uri precum “Riverdance”, “Feet of Flames”, “Celtic Tiger” şi evident “Lord of the Dance. Michael Flatley nu este, însă doar un dansator şi coregraf, el fiind totodată flautist, scriitor, prezentator TV şi având în palmares un titlu de campion la box câştigat în Chicago în 1975.

Conform Mediafax, biletele vor fi împărţite pe 6 categorii, având preţuri de pornire de la 50 de lei şi ajungând la 300 de lei pentru biletele din categoria VIP.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult