Acasa MagazinLife Loredana – noua cucerire a lui Smiley sau doar o concurentă la Vocea României?

Loredana – noua cucerire a lui Smiley sau doar o concurentă la Vocea României?

scris de Laurentiu Banches
51 afisari

Smiley a negat toate zvonurile legate de o presupusă relaţie cu concurenta Loredana Ciobotaru din sezonul al II-lea de la Vocea României.

Loredana – noua iubita a lui Smiley ?

Smiley a raspuns pentru prima data oficial despre presupusa sa legatura cu Loredana Ciobotaru, una dintre concurentele din echipa sa de la Vocea Romaniei. Artistul a răspuns la bârfele despre această relaţie cu umor, aducând aminte de noul său hit, „Cai verzi pe pereţi”: „Oi visa eu la cai verzi pe pereţi, dar voi mă cam întreceţi… Legătura mea cu toţi concurenţii este strict profesională.”

Smiley a adăugat pentru ProTV că „Dacă în viata mea ar exista o relaţie nu aş avea niciun motiv să nu o recunosc.”, menţionând că „Întalnirea mea cu Loredana face parte dintr-un şir de întâlniri pe care le-am avut cu toti concurenţii mei de la Vocea Romaniei, pentru a pregăti show-urile LIVE”. Cântăreţul a mai precizat că s-a întâlnit cu unii concurenţi la el acasă, iar cu alţii la studio „în funcţie de timp şi disponibilitate”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult