Acasa MagazinLife Lorelai Mosnegutu a castigat Romanii au Talent 2017 (video)

Lorelai Mosnegutu a castigat Romanii au Talent 2017 (video)

scris de L.M.
80 afisari

„Romanii au talent” a incheiat sezonul #7epic cu o editie plina de emotii, in care am urmarit momente de canto, dans acrobatic, dans contemporan, beatbox si chinese pool!

Lorelai Mosnegutu a castigat Romanii au Talent 2017

Lorelai Mosnegutu a castigat Romanii au Talent 2017

Lorelai Mosnegutu a castigat Romanii au Talent 2017. Finala LIVE, noi emotii, noi eroi ai talentului! Dupa 11 numere spectaculoase, publicul telespectator a decis cine merita titlul de cel mai talentat roman al anului 2017, dar si cel mai original talent al sezonului #7epic!
Lorelai Moşneguţu, o adolescentă fără mâini, abandonată de părinţi şi adoptată la vârsta de două luni, a câştigat finala emisiunii-concurs ”Românii au talent”, care s-a desfăşurat vineri seară, şi un premiu de 120.000 de euro.

Lorelai Mosnegutu a castigat Romanii au Talent 2017. Îmbrăţişată de ocupanţii locului al doilea – grupul OK World Wide, Lorelai Moşneguţu a fost felicitată şi de Mihaela Rădulescu, membră a juriului.

Lorelai Mosnegutu a castigat Romanii au Talent 2017. Pe locul al treilea în finala show-ului difuzat de Pro TV s-a clasat, în urma votului publicului, Fang Shuang.

Lorelai Moşneguţu a fost abandonată la naştere, iar la vârsta de 2 luni a fost luată în plasament, apoi adoptată de Veronica Pârvulescu, asistent maternal. A început să cânte la grădiniţă, iar la 7 ani a intrat la Şcoala Populară de Arte. Într-un an a obţinut 37 trofee şi 180 diplome, nu doar pentru muzică, ci şi pentru teatru şi creaţii literare. Cursurile de orgă le-a început în urmă cu trei ani, iar la şcoală este olimpică la Biologie şi Geografie.

Lorelai Mosnegutu a castigat Romanii au Talent 2017. La cea de a patra ediţie „Românii au talent“, Lorelai Moşneguţu a cântat la orgă folosindu-şi degetele de la picioare, dar şi cu vocea, melodia ”A million stars“ a Luminiţei Anghel. Adolescenta fără mâini a cucerit juriul şi publicului din primele clipe, ea fiind aplaudată şi încurajată de la început până la final.

Lorelai Mosnegutu a castigat Romanii au Talent 2017. „Mi s-au înmuiat genunchii când am văzut-o că plânge şi nu avea cum să îşi şteargă lacrimile”, a declarat Mihaela Radulescu, juratul care a apăsat „golden buzz”-ul şi a trimis-o pe Lorelai direct în finală.

Lorelai Mosnegutu a castigat Romanii au Talent 2017. În finală, ea a pictat folosindu-şi degetele de la picioare în timp ce a interpretat melodia ”Rise Like a Phoenix” care i-a adus cele mai multe voturi din partea publicului.

Lorelai Mosnegutu a castigat Romanii au Talent 2017. În finala de vineri, Eduard Antal a câştigat premiului de originalitate şi un cec de 10.000 de euro.

Lorelai Mosnegutu a castigat Romanii au Talent 2017. Cel de-al şaptelea sezon al emisiunii „Romanii au talent” s-a încheiat cu o ediţie în care au fost prezentate momente de canto, dans acrobatic, dans contemporan, beatbox şi chinese pool. Un moment special a fost prezentat de coregraful Gigi Căciuleanu.

Eduard Antal este marele castigator al Premiului de Originalitate! Pentru acest titlu, juratii au ales in fiecare semifinala cate un candidat astfel incat, inainte de marea finala Romanii au Talent, publicul a avut 5 concurenti din care sa aleaga. Timp de o saptamana, telespectatorii si-au votat favoritul si au oferit premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro lui Eduard Antal, in Marea finala Romanii au Talent 2017!

Lorelai Mosnegutu a castigat Romanii au Talent 2017. Dupa un sezon incendiar, care s-a remarcat prin reprezentatii minunate, emotii si mult talent, membrii juriului nu a avut decat cuvinte de lauda pentru marele invingator.
Florin Calinescu a tinut sa sublinieze ca talentele din acest sezon au fost incredibile. Andra a adaugat chiar ca participantii din acest an au fost „protagonistii celui mai electrizant show din Romania”.

Lorelai Mosnegutu a castigat Romanii au Talent 2017. Mihaela Radulescu le-a multumit tuturor pentru sezonul epic, in timp ce Andi Moisescu a incheiat grandios: „Ma bucur ca macar o data pe an le putem oferi romanilor care se plang ca nu au cu cine sa voteze, sa o faca PENTRU. Ma bucur ca talentul ne mai aduna din cand in cand impreuna!”

Lorelai Mosnegutu a castigat Romanii au Talent 2017. Pe locul 3, publicul l-a ales pe Fang Shuan, pe locul 2 s-au clasat baietii de la OK World Wide! Cat despre cel mai talentat roman din 2017, tot publicul a ales. Dupa un numar cu adevarat special, care a ridicat sala in picioare, Lorelai Mosnegutu a plecat acasa cu 120.000 de euro si mandria de a fi cucerit o tara intreaga!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult