Acasa MagazinLife Loto/SUA: S-a câştigat premiul record de 640 de milioane de dolari

Loto/SUA: S-a câştigat premiul record de 640 de milioane de dolari

scris de Laurentiu Banches
7 afisari

Cel puţin o persoană a ghicit cele 5 numere ale extragerii loto cu cel mai mare premiu din istorie al loteriei Mega Millions din Statele Unite.

Logo loterie Mega MillionsPotrivt televiziunii americane MSNBC, citate de Agerpres, biletul câştigător confirmat a fost achiziţionat de la o loterie din Maryland, un oraş de lângă Washington. Nu se ştie deocamdată dacă o singură persoană a ghicit numerele câştigătoare care au fost anunţate în jurul orei 3:00, ora României.

Specialiştii susţin că mai multe informaţii despre câştigătorul sau câştigătorii premiului record în valoare de 640 de milioane de dolari, oferit de loteria Mega Millions, vor fi aflate în zilele care urmează, având în vedere că de cele mai multe ori cei care câştigă la loto întâi se consultă cu avocaţii, după care anunţă ca au câştigat. Câştigătorul va avea de ales între două modalităţi de încasare a sumei: fie încasează tot premiul imediat, primind în acest caz 462 milioane de dolari, fie optează pentru primirea a 26 de tranşe anuale, la capătul cărora va avea toţi cei 640 milioane de dolari.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult