Acasa MagazinLife Ludmila e însărcinată: Moştenitorul lui Putin, pe Pamânt

Ludmila e însărcinată: Moştenitorul lui Putin, pe Pamânt

scris de M.A.B.
25 afisari

Ţarul de la Kremlin aşteaptă venirea pe Pământ a moştenitorului. Soţia lui Vladimir Putin, Ludmila, este însărcinată în luna a şaptea.

Putin isi asteapta mostenitorul pe Pamant

Vladimir Putin isi asteapta mostenitorul pe Pamant

Ludmila Putina se află la o clinică din Munchen, Germania, unde face o serie de controale medicale, scrie RIA Fognews, citată de politik.md.

Potrivit sursei, această informaţie a fost confirmată de către Preşedintele Consiliului federaţiei al Adunării Parlamentului Federaţiei Ruse, Valentina Matvienko, în cadrul unui interviu acordat unui post de radio. Ea a confirmat faptul că Ludmila Putina se află în Germania pentru nişte proceduri prenatale şi unele de profilaxie.

Ludmila Alexandrovna se simte bine. Când ne-am văzut ultima dată, de 4 martie, ea glumea, că dacă va naşte încă o fetiţă, soţul va divorţa. Iar în acest caz ar putea să se însoare cu Alina Kabaeva, cum scria ”presa galbenă” ”, a anunţat Valentina Matvienko.

Potrivit ei, sexul bebeluşului nu poate fi încă divulgat, deoarece acesta urmează a fi anunţat în cadrul unei declaraţii oficiale. Ludmila Putina are 54 de ani şi a născut 2 fiice: Maria şi Ecaterina, care au primit aceste nume în cinstea bunicilor fetelor.

Din fericire, stirea nu este adevărată. RIA Fognews este o publicaţie de satiră şi umor din Rusia.

3 comentarii

Laly 19-04-2012 - 11:08

Dupa ce iti trece uluirea , poti spune ca este un om fericit!! Este ceva f frumos . Inceput de mandat si un copil!! Sotia probabil este in al ..cer!! Cine nu ar fi..

katanghezu'din Katanga 19-04-2012 - 14:56

„laly” draghe, de orice sex ai fi, invata sa citesti o „stire” pana la sfarsit … vezi ultima fraza si … mai usor cu felicitarile !!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult