Acasa MagazinLife Lula da Silva: De ce s-a dus preşedintele la medium?

Lula da Silva: De ce s-a dus preşedintele la medium?

scris de Marius Bâtcă
10 afisari

Un fost preşedinte brazilian, bolnav de cancer, a apelat şi la serviciile unui medium pentru a se vindeca.

Luiz Inacio Lula Silva (veja.abril.com.br)

Luiz Inacio Lula Silva (foto: veja.abril.com.br)

Este vorba despre fostul preşedinte al Braziliei Luiz Inacio Lula da Silva. Lula, îngrijit de patru luni pentru un cancer de laringe de către cei mai buni medici din Brazilia, a recurs şi la un medium pentru a se vindeca, scrie cotidianul O Estado de S. Paulo în ediţia de duminică, citat de Mediafax.

Fostul preşedinte brazilian s-a întâlnit de cel puţin trei ori, la Sao Paulo, cu mediumul Joao Texeira de Faria, potrivit O Estado de S. Paulo.

Joao Texeira de Faria locuieşte în Abadiânia, un mic oraş din statul Goias, aflat la 117 kilometri de Brasilia. El este cunoscut şi ca „Joao de Deus” şi este specializat în „chirurgie spirituală”. Lui Joao Texeira de Faria, care are pacienţi din întreaga lume, i se atribuie puterea de a-i ajuta pe orbi să îşi recapete vederea, de a reduce tumorile canceroase sau de a-i face pe paralitici să meargă, adaugă O Estado.

Potrivit cotidianului, Lula, un fost muncitor şi sindicalist, ar fi căutat la acest medium „însănătoşirea sufletului său”.

„Lula este un fiu bun, un copil care s-a ridicat de jos. A făcut istorie, iar astăzi îi vedem pe brazilieni zâmbind”, s-a mulţumit să spună Joao de Deus, citat de O Estado.

„Ceea ce îl vindecă pe Lula sunt inimile tuturor brazilienilor care se roagă pentru el”, a adăugat mediumul.

Lula, care are 66 de ani, a fost preşedinte al Braziliei timp de două mandate între ianuarie 2003 şi decembrie 2010. Pe 12 februarie, un scanner a arătat că tunoarea lui Lula a dispărut, dar este necesară confirmarea acestui rezultat printr-o endoscopie, la sfârşitul radioterapiei, au anunţat medicii săi.

1 comentariu

digital 12-03-2012 - 14:58

…al nostru..s-a ridicat de pe puntea navei și a poruncit:”Mai vreau rom!”!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult