Acasa MagazinLife Luminiţele de Crăciun din Bucureşti sunt pregătite – vezi când vor fi aprinse

Luminiţele de Crăciun din Bucureşti sunt pregătite – vezi când vor fi aprinse

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Primarul general al Capitalei Sorin Oprescu va aprinde luminiţele pentru sărbătorile de iarnă în ajun de Moş Nicolae din Bucharest Christmas Market, aflată deasupra parcării de la Universitate.

Oprescu va aprinde luminitele de Craciun pe 5 decembrie (foto:business24.ro)

Primarul Sorin Oprescu va aprinde luminiţele pentru sărbătorile de iarnă din Bucharest Christmas Market, unde a fost montat şi cel mai mare brad din Capitală, în 5 decembrie, la ora 19.00, tot atunci fiind deschis şi Târgul de Crăciun. Reprezentanţii Primăriei Municipiului Bucureşti au declarat, joi 29 noiembrie, pentru mediafax că Târgul de Crăciun din acest an va fi deschis din 5 decembrie, în ajunul sărbătorii Sfântului Nicolae, până în 3 ianuarie 2013, în spaţiul amenajat deasupra parcării subterane de la Universitate.

Instalaţia de Crăciun însumează aproximativ 22 de kilometri de ornamente, care au 2,7 milioane de leduri. Bucharest Christmas Market are 65 de căsuţe în care vor fi vândute produse tradiţionale de Crăciun, vin fiert şi alte obiecte specifice sărbătorilor de iarnă. În acest an, bradul de Crăciun a fost montat în zona Bucharest Christmas Market, acesta fiind cel mai mare din Capitală, cu o înălţime de 15 metri. Totodată urmează să fie deschise în această iarnă două patinoare, unul în Parcul Cişmigiu şi celălalt pe lacul Moghioroş.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult