Acasa MagazinLife Lupu, Zâna şi mărţişorul

Lupu, Zâna şi mărţişorul

scris de M.A.
2 afisari

Preşedinte interimar al Republicii Moldova, Marian Lupu, s-a întâlnit luni cu Andreea Marin Bănică, ambasador Naţional UNICEF al Bunăvoinţei pentru România.

Andreea Marin Banica

Zâna surprizelor” a fost felicitată de Lupu cu ocazia Zilei internaţionale a femeii şi a primit un mărţişor din partea acestuia. Andreea Marin Bănică a susţinut că, prin intermediul emisiunilor TV realizate de ea, a cunoscut altfel Republica Moldova şi oamenii de acolo, care „sunt atât de frumoşi la suflet şi care i-au devenit atât de dragi”. Însă, potrivit lui Marian Lupu, din păcate, în ultimele două decenii, asemenea fenomene ca migraţia, sărăcia, divorţul au afectat grav familia. Oficialul de la Chişinău a lansat ideea desfăşurării unei ample campanii de popularizare şi revenire la valorile familiale cu sprijinul instituţiilor ONU şi personal al Andreei Marin Bănică. În opinia lui Lupu, această campanie trebuie să ia amploare către 15 mai, de Ziua internaţională a familiei. În acest an în Republica Moldova se va desfăşura a treia ediţie a Festivalului familiei, organizat de Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei cu suportul Fondului ONU pentru Populaţie şi a organizaţiilor neguvernamentale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult