Acasa MagazinLife Mădălina Manole lua steroizi anabolizanţi

Mădălina Manole lua steroizi anabolizanţi

scris de L.M.
14 afisari

În cazul morţii Mădălinei Manole au apărut informaţii noi. Cu o lună înainte de tragedie, fata cu părul de foc a ajuns la Spitalul de Urgenţă, iar analizele făcute acolo au relevat că aceasta lua steroizi anabolizanţi.

Madalina Manole lua steroizi anabolizanţi

Din declaraţiile lui Petru Mircea (aflate în dosarul penal), dar şi din documentele puse de medici la dispoziţia anchetatorilor, reiese că, pe 17 iunie 2010, cu o lună înainte să moară, Mădălina a fost internată pentru o zi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, la Secţia ATI II Toxicologie, scriu jurnaliştii de la Ziarul Ring.

Chiar pe prima pagină a fişei medicale se infirmă aşa-zisa tentativă de sinucidere, prin diagnosticul „Supradozaj acetaminofen neconfirmat toxicologic”. La rubrica „Examen toxicologic urină” medicii menţionează, negru pe alb: „STEROIZI ANABOLIZANŢI„.

Acest test e doar calitativ, nu şi cantitativ. Poate a luat şi alte pastile: preparate hormonale sau pastile de slăbit, de exemplu. Steroizii anabolizanţi sunt derivaţi sintetici care favorizează arderea grăsimilor, cu efecte asemănătoare hormonului sexual masculin, testosteronul. Oamenii recurg la preparate cu steroizi din dorinţa de a slăbi, de a-şi menţine silueta sau de a mări masa musculară. Steroizii dau şi modificări de libidou şi cresc apetitul sexual. Cine ia steroizi mult timp se expune unor efecte nedorite psihologic şi comportamental: oscilaţii ale stării sufleteşti, agresivitate, nervozitate, iritabilitate, manie, depresie, modificări semnificative ale profilului personalităţii pacientului, spun medicii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult