Acasa MagazinLife Madalina Manole s-a filmat inainte sa se sinucida

Madalina Manole s-a filmat inainte sa se sinucida

scris de Ziua Veche
2 afisari

Madalina ManoleMadalina Manole s-a filmat in oglinda luandu-si adio de la cei dragi potrivit sotului, Petru Mircea. Acesta a declarat la Pro TV ca a gasit abia ieri caseta in aparatul video cand cauta cateva imagini cu cantareata pentru a le putea prezenta in emisiunea Happy Hour. In aceeasi emisiune a fost prezentat si o parte din scrisoarea de adio a Madalinei.Sotul artistei a declarat ca a gasit o caseta video in timp ce cauta cateva imagini cu ei doi pentru a putea fi prezentate in emisiunea tv. „Nu stiam de existenta acestei casete. Am gasit-o in aparat. S-a filmat in oglinda luandu-si adio prin gesturi”, a declarat Petru, potrivit adevarul.ro.

 

Testamentul Madalinei

Madalina Manole a lasat o scrisoare pe o foaie A4 in afara SMS-ului de adio. „Aceasta scrisoare este un lucru foarte personal si este tot ce mi-a ramas. Sunt ultimele cuvinte ale sotiei mele. Am decis sa fac publica aceasta scrisoare ca urmare a acuzatiilor care mi-au fost aduse in ultima vreme”, a spus Petru Mircea.

Petru Mircea a dezvaluit existenta unui „testament sentimental”, scris de Madalina pe o coala A4, potrivit adevarul.ro.

Madalina Manole a lasat un „testament”, o scrisoare de adio, pentru cei dragi ei: „Si ai mei scumpi (n.r: parintii si fratele) sa ma ierte atat pot sa gandesc. Am ajuns aici din vina mea si sa-l iubeasca mult pe Puiu, ramane sufletul meu pentru tot ce a facut pentru mine, pentru sufletul lui”.

Sotul Madalinei a declarat ca nu ar face bine copilului sa se afle prin preajma bunicilor din partea mamei si nu le permite socrilor sai sa-si vada nepotul. „In conditiile acestui scandal si al declaratiilor si acuzatiilor eu nu pot sa-i fac asa ceva copilului nostru, este inuman”, a declarat Mircea.

Madalina Manole a pomenit in testamentul sau si despre viitorul copilului sau: „Pui mic (Petru Jr) sa ramana o perioada la Botosani cu mama si tata. Poate ma va ierta intr-o zi cand va fi mare”

 

 

0 comentariu

Berceanu 19-09-2010 - 14:07

Erau ruginite in ultimul hal si cu vopseaua crapata pe ele. Ma mir ca mai puteau sa mearga.
In schimb, la CFR-Marfa (firma lui X-ulescu) erau locomotive aproape noi, tot romanesti, dotate cu instalatii de aer conditionat. Ma intreb cum s-a facut imparteala si de ce au ajuns bunurile noastre, ale poporului, pe mana unor sarlatani ?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult