Acasa MagazinLife Madonna a dansat cu PSY pe Gangnam Style (video)

Madonna a dansat cu PSY pe Gangnam Style (video)

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Madonna l-a invitat pe PSY să danseze cu ea pe Ganganm Style la un concert din turneul mondial susţinut la New York, în celebrul Madison Square Garden.

Madonna a dansat cu PSY pe Gangnam Style (foto:allkpop.com)

Colaborarea dintre Madonna şi PSY vine la numai o săptămână după ce nonconformistul artist în vârstă de 34 de ani a fost respins de Lady Gaga, căreia i s-a propus să îl aducă alături de ea pe scenă şi la câteva zile după ce duminică, la Frankfurt, Gangnam Style” a câştigat premiul pentru cel mai bun videoclip din 2012 la EMA. Madonna a criticat-o cu ceva timp înainte pe Lady Gaga, despre care a spus că, pentru piesa „Born This Way”, a copiat cântecul ei „Express Yourself”.

Madonna nu este prima vedetă fascinată de sud-coreean, dansul fiind imitat în trecut şi de alte vedete precum Britney Spears, Mel B sau Heidi Klum. „Gangnam Style” a fost vizionat de peste 730 de milioane de ori pe YouTube şi a primit un număr record de peste 5  milioane de „like-uri” pe Facebook, de când a fost lansat, în iulie. De asemenea, specialiştii sunt de părere că până la finalul lunii noiembrie, videoclipul va deveni cel mai vizionat clip de pe Youtube depăşind piese lui Justin Bieber „Baby”.

Madonna este cea mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie anul trecut, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame. Madonna a concertat şi la Bucureşti, în 2009, spectacolul făcând parte din turneul „Sticky and Sweet”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult