Acasa MagazinLife Madonna a imbatranit!

Madonna a imbatranit!

scris de Ziua Veche
2 afisari

Madonna este surprinsa din ce in ce mai des in fotografii obosita, neingrijita si neglijenta, aratându-si vârsta de 51 de ani. Cu cearcane si nefardata, vedeta este in evident contrast cu apariţiile din primavara in pictoriale sexy si fotografii in care arata cu mult mai tânara.

 

Artista lucreaza intens la cel de-al doilea film din cariera sa de regizor, W.E., o drama inspirata din viaţa regelui Edward al VIII-lea, monarhul care a renunţat la tronul Marii Britanii pentru a se casatori cu o americanca.

Precedentul film regizat de Madonna a fost „Filth and Wisdom/ Mizerie si inţelepciune”, lansat pe marile ecrane in 2008

Descrisa de numeroase ori drept „una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor”, numita si „Queen of Pop (Regina Pop-ului)”, Madonna este si cea mai bine vânduta cântareaţa a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vândute in intreaga lume. In martie anul trecut, ea a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult