Acasa MagazinLife Madonna învaţă franceză pentru a-şi înţelege copiii

Madonna învaţă franceză pentru a-şi înţelege copiii

scris de Marius Bâtcă
3 afisari

Madonna a anunţat că, întrucât cei patru copii ai ei învaţă la o şcoală franceză si conversaţiile din casă au loc mai mult în limba lui Voltaire, ea a fost nevoită să înceapă cursuri de limba franceză.

Madonna

Franceza mea nu e impresionantă, dar este suficient de bună. Toţi cei din casa mea, cu excepţia mea, vorbesc perfect limba franceză”, a declarat cântăreaţa duminică pentru ziarul britanic, The Sun. „Adeseori simt că îmi va exploda capul” a subliniat totodată Madonna, din cauza dificultăţiilor cu care trebuie să se confrunte având în grijă ca mamă singură de patru copii, iar comunicare în aceste condiţii devine foarte importantă.

Toţi cei patru copii (Lourdes -15 ani, Rocco – 11 ani şi copiii ei adoptaţi din Malawi, David – 6 ani şi Mercy – 5 ani) ai Madonnei învaţă acum la o şcoală cu predare în limba franceză. Adesea, artista ajunge să înveţe cuvinte şi expresii noi în limba franceză chiar de la aceştia. Totuşi, deşi de multe ori nu înţelege ce aceştia vorbesc, ea a declarat că s-a pus la curent cu insultele şi cuvintele folosite în înjurături pentru a-i mustra în caz că le folosesc.

Experienţele din viaţa de mamă singură au devenit şi o inspiraţie pentru câteva din piesele de pe viitorul album al cântăreţei, care va fi denumit MDNA. Un astfel de exemplu este piesa „I don’t give a…” despre care Madonna a afirmat că este „povestea vieţii de zi cu zi a unei mame singure.”Artista a spus că piesa încearcă să vorbească despre încercările prin care are de trecut o mamă singură şi despre sarcinile multiple pe care trebuie să le întreprindă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult