Acasa MagazinLife Madonna si Ellen DeGeneres sunt verisoare

Madonna si Ellen DeGeneres sunt verisoare

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Cantareata Madonna si realizatoarea de televiziune Ellen DeGeneres sunt verisoare de gradul al 11-lea, cele doua vedete fiind inrudite printr-un stramos comun, francezul Martin Aucoin, potrivit expertilor in genealogie ai site-ului Ancestry.com. „La inceputul anilor 1600, fiicele lui Martin Aucoin, Jeanne si Michele, si-au parasit tara natala, Franta, pentru a se stabili in Noua Scotie (Canada), unde atat stramosii Madonnei, cat si cei ai lui Ellen DeGeneres au trait timp de mai multe generatii”, potrivit unui comunicat postat pe site-ul Ancestry.com., informeaza Mediafax.


Familia lui DeGeneres a parasit Canada la sfarsitul anilor 1700, cand strabunicul ei de gradul al cincilea, Joseph Martin, s-a stabilit in statul american Louisiana. La randul ei, stra-strabunica Madonnei, Emilie Daniel, a parasit provincia canadiana Quebec, la sfarsitul anilor 1870, pentru a se stabili in statul american Michigan. „Nu descoperi in fiecare zi ca doua celebritati sunt inrudite, insa asemanarile dintre ele sunt acelea care fac aceasta legatura sa fie atat de extraordinara”, a declarat Anastasia Tyler, expert in genealogie al site-ului Ancestry.com. „Ele s-au nascut in acelasi an, ambele au scris carti si au sustinut turnee de promovare, ambele sunt cunoscute in showbiz”, adauga acelasi site. Relatia de rudenie dintre Ellen DeGeneres si Madonna este doar una dintre descoperirile interesante facute de Ancestry.com. in 2009, expertii acestui site au afirmat ca miliardarul Warren Buffett este ruda cu presedintele american Barack Obama, iar Emma Watsons, interpreta personajului Hermione din franciza „Harry Potter”, este ruda cu o femeie din secolul al XVI-lea care a fost acuzata de vrajitorie.

Descrisa de numeroase ori drept „una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor”, numita si „Queen of Pop (Regina Pop-ului)”, Madonna este si cea mai bine vanduta cantareata a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vandute in intreaga lume. in martie anul trecut, ea a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame. in august anul trecut, Madonna a concertat la Bucuresti, in cadrul turneului „Sticky & Sweet”. Artista de musicaluri, actrita si autoare de carti si gazda propriul talk-show, Ellen DeGeneres a fost aleasa, recent, membru in juriul popularei emisiuni de televiziune „America’s Got Talent”. DeGeneres a provocat un soc in randul opiniei publice in 1997, cand a anuntat ca este lesbiana, in timpul unei emisiuni a lui Oprah Winfrey.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult