Acasa MagazinLife Măgarul Oreste, viral pe internet (video)

Măgarul Oreste, viral pe internet (video)

scris de B.C.R
3 afisari

Măgarul Oreste ar fi putut fi eroul unei fabule a lui La Fontaine, scrie portalul huffingtonpost.fr, prezentând o înregistrare video a unei asociații care își propune să crească gradul de apreciere față de aceste animale.

ASUS Eee Pad Transformer, cu tastatură detaşabilăÎn timp ce alți măgari sar peste un obstacol pentru a ieși dintr-un țarc, Oreste a găsit o soluție cu adevărat inedită la această problemă.

Scena, filmată la 4 ianuarie de o asociație cu scopul declarat de a crește gradul de apreciere față de măgari, a adunat peste 27 de milioane de vizualizări pe Facebook, la numai două zile de la publicare. Iată deci o nouă dovadă că inteligența măgarilor și a altor animale este subestimată, scrie huffingtonpost.fr.

Potrivit sursei citate, măgarul Oreste a demonstrat inteligența speciei sale rezolvând o problemă într-unul dintre cele mai bune moduri posibile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult