Acasa MagazinLife Magie la Românii au talent: Femeia gata în două secunde (Video)

Magie la Românii au talent: Femeia gata în două secunde (Video)

scris de Laurentiu Banches
14 afisari

Numărul de magie marca Verdini din semifinala a 4-a a emisiunii „Românii au talent” nu a fost suficient pentru a îi aduce acestuia calificarea în marea finală.

Verdini in semifinala a 4-a la "Romanii au talent" (captura foto ProTV)

Verdini, pe numele real Marius Paraschiv, a încercat să impresioneze juriul şi spectatorii reuşind să îmbrace o femeie în mai puţin de două secunde într-o rochie neagra sexy şi transformând doi porumbei verzi într-un căţel. Mihai Petre însă nu a fost deloc mulţumit, mai ales după ce a văzut porumbeii verzi, acesta fiind cunoscut drept un iubitor de animale a anunţat că nu este de acord cu vopsirea acestora.

După ce şi-a încheiat numărul de magie, Marius Paraschiv i-a oferit Andrei un trandafir roşu şi lui Andi Moisescu două ziare din 1992 şi 1993, ani în care Andi asemenea magicianului a vândut ziare. Spectatorii s-au ales şi ei cu ceva din acest număr, Pavel Bartoş oferindu-le bomboane, care se pare că nu au fost suficient de gustoase pentru a îi îndupleca pe aceştia să îl voteze suficient de mult pe Verdini pentru a ajunge în finală.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult