Acasa MagazinLife Mâncare de aur la ediţia din 27 martie a MasterChef VIDEO

Mâncare de aur la ediţia din 27 martie a MasterChef VIDEO

scris de Laurentiu Banches
17 afisari

Un concurent le-a servit creveţi caramelizaţi, traşi în foiţă de aur celor trei membrii ai juriului la a doua ediţie a emisiunii MasterChef din 27 martie.

Mancare de aur la MasterChef

Creveti caramelizati, trasi in foita de aur la MasterChef

Cel care a prezentat pretenţiosul preparat a fost asistent managerul Bogdan Alexandrescu, un tânăr de 23 ani, care s-a prezentat la MasterChef cu frigărui de creveţi caramelizaţi cu risotto în trei culori. Membrii juriului nu s-au aşteptat însă ca aceşti creveţi să fie înveliţi cu foiţă de aur. Bogdan Alexandrescu a precizat că “Aurul pur, în cantităţi mici, aurul este un bun antioxidant”.

Membrii juriului au rămas impresionaţi de preparatul lui Bogdan şi l-au provocat pe acesta ca din ce a rămas în farfurie după degustare să mai realizeze încă un fel de plating, la care să folosească un singur fel de orez. Acesta a făcut faţă cu brio provocării şi a primit nu doar un DA din partea juriului ci şi apaluze.

Totuşi, problema lui Bogdan Alexandrescu este timpul, Florin Dumitrescu afrimând că “Dacă tu reuseşti să faci chestia asta şi contra cronometru ar trebui să strigi numele tău şi inaintea lui să pui un MasterChef”.Acest lucru a fost remarcat şi de Sorin Bontea care i-a spus că “Eşti foarte atent în detalii, dar pierzi un pic prea mult timp pentru asta”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult