Acasa MagazinLife Mandinga anuleaza concertul aniversar – Legatura cu Eurovision?

Mandinga anuleaza concertul aniversar – Legatura cu Eurovision?

scris de Laurentiu Banches
0 afisari

După eşecul de la concursul Eurovision de la Baku, formaţia Mandinga a fost nevoită să îşi anuleze concertul aniversar de 10 ani din cauza ploii din Bucureşti.

Mandinga anuleaza concertul aniversar de 10 ani din cauza ploii din Bucuresti

Concertul aniversar de 10 ani al trupei Mandinga ar fi trebuit să aibe loc joi, 31 mai, în Parcul Herăstrău, la Grădina de Vară a Teatrului „Constantin Tănase”. Motivul principal al anulării concertului este starea vremii, ploaia împiedicând realizarea unui spectacol în aer liber. Membrii trupei au anunţat pe pagina de facebook că evenimentul ar putea avea loc în cele din urmă într-o zi de vară, urmând ca biletele deja vândute pentru eveniment să fie valabile pentru acel concert, persoanele care nu vor putea participa la acel spectacol, având posibilitatea de a-şi primi banii înapoi.

Anularea concertului aniversar vine însă să întărească ideea că după prestaţia de la Eurovision lucrurile scârţâie în interiorul trupei Mandinga. Potrivit rtv.net, se pare că solista Elena Ionescu se simte foarte rău după toate criticile primite în urma evoluţiei sale pe scena de la Baku şi a tuturor zvonurilor lansate pe seama sa, îndeosebi cele legate de relaţia cu prietenul ei.

Din 2 iunie şi până în data de 8 a lunii, Mandinga va susţine un mini-turneu în ţară, în care vor concerta în oraşe din ţară precum Cluj Napoca, Botşani, Bistriţa, Baia Mare, Satu Mare, Piteşti, Ploieşti. Pe 8 iunie de altfel, va avea loc şi următorul concert al trupei la Bucureşti, în Piaţa Constituţiei, când va concerta alături de mai mulţi artişti din muzica uşoară şi folclorică românească.

Primul single Mandinga „Doar cu tine”, alaturi de fosta vocala Elena Gheorghe, care a reprezentat Romania la Eurovision in 2009:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult