Acasa MagazinLife Mandinga infirma colaborarea cu tobosarul Grusa Mirko

Mandinga infirma colaborarea cu tobosarul Grusa Mirko

scris de M.A.
1 afisari

Mandinga infirma stirile aparute astazi in presa legate de colaborarea cu tobosarul Grusa Mirko.

Mandinga Tobosarul nu a colaborat niciodata cu trupa Mandinga si nici nu a participat alaturi de acestia la competitia Eurovision. Atat managementul Mandinga, cat si casa de discuri, sustin faptul ca formatia care va reprezenta Romania la Eurovision 2012 nu are nicio legatura cu persoanele arestate marti seara de DIICOT pentru trafic de droguri, printre care si tobosarul Grusa Mirko.

Surse judiciare au afirmat ca Grusa Mirko ar fi declarat ca este tobosar al trupei Mandinga si ca a colaborat cu acestia in trecut, cat si pentru Eurovision, insa acest lucru este neadevarat, el nefiind in niciun fel implicat in acest proiect.

O dovada clara care vine in sustinerea Mandinga este prezenta in seara de sambata, 10 martie, a tobosarului Grusa Mirko la un concert sustinut de trupa Cortez – al carui membru oficial este de aproximativ doua luni – intr-un club din Capitala, chiar in timpul finalei Eurovision, se precizeaza intr-un comunicat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult