Acasa MagazinLife Maria Lucia Hohan: Lopez îmbrăcată de un designer român

Maria Lucia Hohan: Lopez îmbrăcată de un designer român

scris de A.B.
2 afisari

Jennifer Lopez a purtat, la o ediţie a emisiunii „American Idol”, unde face parte din juriu, o ţinută realizată de un designer român.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Vedeta a purtat un top cu colier din cristale Swarovski negre (modelul Sophie), în combinaţie cu o fustă din piele (model Camille), ambele din colecţia toamnă/iarnă 2012-2013 a designerului român Maria Lucia Hohan, informează un comunicat remis agenţiei Mediafax.

“Sunt foarte onorată de alegerea lui JLo, pentru că este ştiut cu câtă grijă îşi alege ţinutele pentru un show cu milioane de spectatori. Mai mult decât atât, este o vedetă care deţine propria linie de haine şi cunoaşte foarte bine această industrie de fashion” a declarat designer-ul Maria Lucia Hohan.

Maria Lucia Hohan se numără printre puţinii designeri români care au reuşit să se impună pe piaţa internaţională a modei. Printre celebrităţile care au purtat recent creaţii semnate de Maria Lucia Hohan se numără Katherine Heigl, Kathleen Robertson, Jenna Dewan, Eva Longoria, Jennifer Hudson, Nikki Reed, Amanda Righetti, Natalie Imbruglia, Emma Roberts şi Kristin Cavallari.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult