Acasa MagazinLife MasterChef – 10 aprilie: Cel mai arogant concurent a stricat muşchiul (VIDEO)

MasterChef – 10 aprilie: Cel mai arogant concurent a stricat muşchiul (VIDEO)

scris de Laurentiu Banches
7 afisari

„Cutia misterelor” de la ediţia din 10 aprilie a emisiunii MasterChef de la ProTV a adus cu ea trei dintre cele mai urâte farfurii create până acum.

Cei trei concurenţi care au dezamăgit la „Cutia misterelor„, după ce ulterior au reuşit să treacă de proba ingredientului secrete, au fost Gabriel Godeanu, Iris şi arogantul Mihai Stănescu. Preparatul lui Gabriel Godeanu a fost considerat de Florin Dumitrescu o „sorcovă”, acesta recunoscând la rândul său că e dezamăgit şi nu se simte bine, ştiind că a greşit ca a pus prea multe decoruri. Despre Iris, Florin Dumitrescu a anunţat că preparatul acestuia a fost ales printre cele mai urâte întrucât nu a impresionat cu nimic şi acesta ar fi putut face mai mult, Iris afirmând că „a fost mult prea simplu ce am gătit eu”.

Poate surpriza cea mare a acestei probe a fost cel de-al treilea preparat ales printre cele mai urâte, cel al arogantului Mihai Stănescu, care a impresionat juriul la audiţii tocmai printr-un muşchi de vită. De această dată însă, membrii juriului au considerat că au fost luaţi la „mişto”, când acesta a pregătit un hamburger din muşchi de vită adus tocmai din Argentina. Mihai Stănescu a declarat că „sincer m-am simţit ca un idiot, am riscat puţin să fac ceva mai ieşit din comun, dar se pare că nu mi-a ieşit”. Cu toate acestea, cel care a fost eliminat în urma probei de inventivitate care a urmat şi care a avut ca temă bucătăria franţuzească nu a fost nici unul dintre cei trei, ci Alexandru Cârţu, care a anunţat însă că şi dacă a fost eliminat de la MasterChef, tot va continua să facă ceea ce îi place şi va nu se va opri din gătit.

M.c. 10.4.2012 -p4 de staycu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult