Acasa MagazinLife MasterChef, 11 noiembrie: Pentru cine a avut gust amar tarta de ciocolată (video)

MasterChef, 11 noiembrie: Pentru cine a avut gust amar tarta de ciocolată (video)

scris de Laurentiu Banches
12 afisari

Testul de presiune de la competiția MasterChef de marți, 11 noimebrie, difuzată de ProTV a avut în prim-plan tarta de ciocolată și munca în echipă.

MasterChef, 11 noiembrie: Pentru cine a avut gust amar tarta de ciocolată (foto:captura video)

MasterChef, 11 noiembrie: Pentru cine a avut gust amar tarta de ciocolată (foto:captura video)

Echipa albastră a fost declarată câștigătoare la proba gătitului pentru 150 de pasageri aflați la bordul unui avion Business Class, astfel că echipa roșie a fost nevoită, prin reprezentantul Petrica, să salveze unul din membri, în timp ce restul să aibe de concurat într-o probă sub presiune. Rasty a fost cel salvat.

Concurenții rămași la testul sub presiune au avut parte de o surpriza dulce, preparată de Ana Maria Consulea, artizanul deserturilor fabuloase. Anunțat de Chefi ca fiind cel mai greu test sub presiune al competiției, acesta s-a complicat și mai mult atunci cand concurenții au fost anuntați că vor lucra în echipă, dar și în sistem ștafetă.  Proba a fost dulce, concurenții având de realizat o Tartă de ciocolată cu trufe, choux-uri și foiță de aur, dar la final le-a lasat un gust amar lui Tavi si Lambrino, cei doi concurenți care au părăsit competiția Mastechef!

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult