Acasa MagazinLife MasterChef, 13 octombrie: Cutia misterelor a fǎcut concurenții sǎ plȃngǎ (video)

MasterChef, 13 octombrie: Cutia misterelor a fǎcut concurenții sǎ plȃngǎ (video)

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Cutia misterelor a fost o probǎ a lacrimilor și plinǎ de emoție la emisiunea MasterChef difuzatǎ de ProTV, luni, 13 octombrie.

MasterChef, 13 octombrie: Cutia misterelor a fǎcut concurenții sǎ plȃngǎ (foto:captura video ProTV)

MasterChef, 13 octombrie: Cutia misterelor a fǎcut concurenții sǎ plȃngǎ (foto:captura video ProTV)

Dupǎ momentele ȋn care s-au acomodat cu bucǎtǎria MasterChef, cei 24 de concurenți aleși pentru aceastǎ ediție au trebuit sǎ ȋnfrunte Cutia misterelor, ȋntr-o probǎ surprizǎ care le-a provocat un adevǎrat rollercoaster emoțional. Cei mai mulți dintre concurenți se așteptau ca surpriza serii sǎ fie un ingredient special din care sǎ realizeze un preparat demn de „MasterChef„, dar o simplǎ foaie de hȃrtie a adunat la „MasterChef” cele mai multe lacrimi ȋn doar cȃteva minute.

Astfel, chefii le-au cerut la aceastǎ probǎ celor 24 de aspiranți la statutul de „MasterChef„, sǎ scrie ȋn cateva randuri un preparat care sǎ le aminteascǎ de ceva din trecutul lor, dar care ȋn acelasi timp sǎ ȋi descrie prin ingredientele folosite și prin gustul lui. Ȋn timp ce unii dintre concurenți și-au amintit de persoanele dragi lor, au fost și cȃțiva care au fǎcut un preparat specific zonei din care vin. Lacrimi multe, emoție și concentrare: acestea au fost cuvintele care au descris proba cutiei misterelor din 13 octombrie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult