Acasa MagazinLife MasterChef, 15 septembrie: „Prǎjitura de crizǎ” a impresionat jurații (video)

MasterChef, 15 septembrie: „Prǎjitura de crizǎ” a impresionat jurații (video)

scris de Laurentiu Banches
16 afisari

La debutul sezonului 5 al emisiunii MasterChef de la ProTV, Florin Vartolomei a reușit sǎ ȋi impresioneze pe cei 3 jurați cu „Prǎjitura de criza”.

MasterChef, 15 septembrie: „Prǎjitura de crizǎ” a impresionat jurații (foto:captura video ProTV)

MasterChef, 15 septembrie: „Prǎjitura de crizǎ” a impresionat jurații (foto:captura video ProTV)

Desertul „de crizǎ” pregǎtit de Florin a fost apreciat ȋn mod deosebit de Chef FOA și Chef Patrizia, iar povestea de viațǎ a bǎiatului i-a facut pe chefi sǎ considere cǎ acesta nu va avea probleme ȋn a se descurca mai departe ȋn concurs. „Prajitura ta o pot face și cei de acasǎ. E simplǎ”, i-a spus Chef FOA, care i-a oferit un „Da”, ȋn timp ce Chef Adrian Hadean nu a considerat cǎ Florin s-a descurcat suficient de bine pentru a trece ȋn etapa urmatoare.

Florin Vartolomei a fost abandonat ȋn spital la naștere, iar traiul iȋn orfelinat l-a forțat sǎ ȋnvețe sǎ se descurce singur, atȃt ȋn viata, cȃt și ȋn bucǎtǎrie. Ȋnainte de audițiile ȋn fața juraților, Florin a avut parte de o surprizǎ neașteptatǎ, mama sa naturalǎ, cu care s-a ȋmpǎcat ȋn urma cu cinci ani, și sora lui venind sǎ ȋl susținǎ. „Cȃnd m-am nǎscut, mama m-a dat la spital. Nu simt nimic pentru ea, nu am urǎ pentru ea, dar nici nu pot sǎ-i spun mamǎ. Am inceput (gǎtitul) prin curǎțarea de cartofi la orfelinat„, a povestit Florin, ȋn cadrul concursului de la ProTV.

Vezi video cu preparati; gǎtit de Florin și reacția juraților accesȃnd linkul de AICI.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult