Acasa MagazinLife MasterChef 17 aprilie: Mâncare pentru vedete

MasterChef 17 aprilie: Mâncare pentru vedete

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

La ediţia de marţi, 17 aprilie, a MasterChef, care va fi difuzată la ProTV, de la ora 20:30, concurenţii vor găti pentru nunta lui Edi şi a Silviei Stancu.

Nunta cu vedete la MasterChef (foto: ProTV.ro)

Printre cei 180 de invitaţi la nunta familiei Stancu se vor numără şi celebrităţi precum juraţii de la “Românii au talent”, Andra şi Mihai Petre, care va veni însoţit şi de soţia Elwira, baletul emisiunii “Dansez pentru tine”, Pepe, naşul Nea Marin şi soţia sa, Roxana Ionescu, Stefan Stan, Cătălin Moroşanu, Laura Cosoi şi Smiley. Pentru proba din această ediţie, concurenţii rămaşi în competiţia “MasterChef” vor fi împărţiţi în două echipa pentru a realiza un meniu de nuntă de 5 stele.

Echipele vor pregăti acelaşi tip de preparate, fiecare nuntaş urmând să primească câte două farfurii din fiecare fel de mâncare. Echipele vor avea astfel de pregătit fiecare nu mai puţin de 900 de farfurii. Atmosfera se va încinge din ce în ce mai mult, întrucât mâncarea va trebui gătită corect şi la tmp, iar agitaţia îşi va pune amprenta atât asupra concurenţilor, cât şi asupra juraţiilor. Presiunea va fi la un nivel foarte ridicat, concurenţii ştiind că orice greşeală poate ruina totul şi poate duce nu numai la penalizarea echipelor, ci şi la distrugerea petrecerii de nuntă a lui Edi şi a Silviei.

Câştigătoarea probei de săptămâna trecută, Izaura Niţoi va fi unul dintre căpitanii de echipă, aceasta având avantajul de a îşi putea alege colegii pentru această probă. Echipa câştigătoarea va fi salvată de eliminări, în timp ce pierzătorii vor fi supus unui alt test sub presiune, care va duce la excluderi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult