Acasa MagazinLife MasterChef, 17 noiembrie: Invitați surpriză și preparate spectaculoase (video)

MasterChef, 17 noiembrie: Invitați surpriză și preparate spectaculoase (video)

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Concurenții MasterChef au avut parte luni, 17 noiembrie, de un nou test sub presiune, cu invitați surpriză și preparate dificile, la care au participat de aceasta data Siserman, Silviu și Andreea.

MasterChef, 17 noiembrie: Invitați surpriză și preparate spectaculoase (foto:captura video ProTV)

MasterChef, 17 noiembrie: Invitați surpriză și preparate spectaculoase (foto:captura video ProTV)

Jurații MasterChef au decis să ofere puțina relaxare în timpul testului sub presiune și au adus în platou trei invitați surpriză, care au făcut echipă cu cei trei concurenți aflați la această probă. Aida Parascan, Elena Lasconi și Jesica Zamfir, câștigătoare ale sezoanelor anterioare MasterChef, le-au oferit sfaturi lui Silviu, Siserman și Andreei.

Siseman și Elena Lasconi, Andreea și Jesica Zamfir și Silviu împreună cu Aida Parascan au fost echipele care au lucrat împreună în bucătăria MasterChef. Preparatele pe care concurenții le-au gătit au avut drept inspirație producțiile cinematografice. Cei trei invitați surpriza au încercat să-i inspire pe participantii la testul sub presiune in alegerea unor preparate de top cu care sa impresioneze juriul. Pornind de la filme precum „Terminator”, „Frumoasa și Bestia” sau „Love Story”, concurenții și-au dat silința să impresioneze și să execute farfurii demne de un adevărat Masterchef.

Pentru această probă, Andreea și Jesica Zamfir au pregătit prăjitura de vanilie cu mousse de ciocolata și menta, Siserman și Elena Lasconi scoici Saint-Jacques cu Ghimbir și Fenicul, iar Silviu și Aida Parascan cotlete de Berbecut în Crusta de Fistic La finalul probei, chefii au decis. Silviu a fost concurentul care a părăsit competiția, în timp ce Siserman și Andreea își continuă drumul în MasterChef.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult