Acasa MagazinLife MasterChef, 20 octombrie: Eliminarea care a surprins concurenții (video)

MasterChef, 20 octombrie: Eliminarea care a surprins concurenții (video)

scris de Laurentiu Banches
12 afisari

Decizia juriului privind concurentul eliminat la ediția din 20 octombrie a emisiunii MasterChef de la ProTV a fost una surprinzǎtoare pentru respuntul particpanților.

MasterChef, 20 octombrie: Eliminarea care a surprins concurenții (captura video)

MasterChef, 20 octombrie: Eliminarea care a surprins concurenții (foto:captura video)

Dupǎ ce concurenții care au intrat la proba sub presiune au avut de ghicit ingredientele dintr-o supǎ, cei trei membrii ai juriului i-au pus la gǎtit pe cei care nu s-au descurcat bine. Astfel, Iuliana, doamna Elena, Petrica și Moza au avut de fǎcut un preparat folosindu-se de ingredientele pe care le-au ghicit la proba anterioarǎ, plus alte trei ingrediente alese din cǎmarǎ.

Iuliana a resimțit din plin presiunea testului și, suparata ca nu a ȋnteles foarte bine ce avea de facut, a izbucnit ȋn lacrimi ȋnainte ca chefii sǎ guste din supa sa cu fructe de mare. „Nu sunt multumita de ce am facut. Puteam mai bine dacǎ ȋntelegeam proba”, i-a spus concurenta lui chef FOA. Iuliana a „scǎpat ca prin urechile acului” de eliminare, iar Petrica a urmat-o. Cei doi au trecut cu succes, dar cu mari emoții de testul sub presiune, iar lupta finala s-a dat ȋntre Elena și Moza.

Surpriza serii a oferit-o si de aceasta datǎ tot doamna Elena Iftimie, care a fost la un pas de eliminare cu o porție de suvițe din piept de pui și legume la tigaie. Moza, in schimb, nu a fost la fel de norocoasa. Chefii nu au fost multumiți de preparatul brunetei și anume noodles cu creveti, ghimbir, turmeric, coaja de lime și sos de soia, și i-au cerut sǎ lase șorțul. Eliminarea Mozei i-a nemulțumit pe ceilalți concurenți, care au considerat cǎ doamna Elena a avut o farfurie cu mult sub nivelul competiției de la MasterChef.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult