Acasa MagazinLife MasterChef, 21 octombrie: Berea a sporit inspirația la Cutia Misterelor (video)

MasterChef, 21 octombrie: Berea a sporit inspirația la Cutia Misterelor (video)

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Proba Cutiei Misterelor din ediția de marți, 21 octombrie, a emisiunii MasterChef de la ProTV și-a pǎstrat reputația și a surprins pe toți concurenții cȃnd le-a oferit acestora drept ingredient secret „bere”.

MasterChef, 21 octombrie: Berea a sporit inspirația la Cutia Misterelor (captura video)

MasterChef, 21 octombrie: Berea a sporit inspirația la Cutia Misterelor (captura video)

Concurenții au izbucnit ȋn rȃs cȃnd au vǎzut ce se ascundea sub cutia misterelor, dorind sǎ consume alimentatul și ȋntrebȃnd dacǎ vor primi mai multe sticle de beri, dar proba nu a fost nici pe departe una facilǎ și „de rȃs”.  Aspiranții la marele premiu au avut o sarcina grea: sǎ gǎteascǎ un preparat cu un aliment pe care mulți l-au gustat adeseori, dar nu l-au mai folosit ȋn mancare: berea. Miza a fost una mare, cȃștigǎtorul avȃnd imunitate ȋn proba urmǎtoare.

Berea a pus ȋn mișcare creativitatea concurenților și mulți au ales sǎ gǎteascǎ mȃncǎruri elaborate al cǎror gust a fost pus ȋn valoare de bǎutura miraculoasǎ  Printre cei lǎudați s-au numǎrat Iuliana, Alexandra, Lambrino, Ciprian, Tudor, Mirabela și Paul Siserman, ȋnsǎ doar ultimii patru și-au prezentat preparatul ȋn fata chefilor. Dintre acestia, jurații au declarat-o cȃștigǎtoare pe Mirabela, care a obtinut imunitate și avantajul de a-i pune ȋn dificultate pe colegii sǎi la a doua probǎ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult