Acasa MagazinLife MasterChef, 22 mai: Juraţii vor găti pentru concurenţi

MasterChef, 22 mai: Juraţii vor găti pentru concurenţi

scris de Laurentiu Banches
10 afisari

La ediţia din 22 mai a concursului MasterChef, care va începe de la ora 20:30, la ProTV, cei trei juraţi vor face o demonstraţie de profesionalism în gătit.

Cei trei membrii ai juriului vor gati la MasterChef (foto:ProTV)

Înainte ca cei rămaşi în competiţia “MasterChef” să îi admire pe juraţi la lucru, aceştia vor trebui să treacă peste încă o probă “Cutia Misterelor”. De această dată, concurenţilor li se va aduce pe masa de lucru câte un homar, pe care vor trebui să îl gătească cât mai bine pentru a putea scăpa de eliminare şi pentru a avea posibilitatea de a alege tema celei de-a doua probe.

Înaintea de a-şi pune la încercare inventivatea la această nouă probă, concurenţii vor avea parte o demonstraţie surpriză. Cei trei membri ai juriului, bucătarii Cătălin Scarlatescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Botea, vor îmbrăca hainele de lucru şi vor găti ceva ca la carte. Concurenţii vor trebui să fie atenţi, să observe toate detaliile de pe masa de lucru şi să reproducă cât mai bine preparatele realizate de juraţi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult