Acasa MagazinLife MasterChef, 22 septembrie: Cum a impresionat Marius Marin jurații (video)

MasterChef, 22 septembrie: Cum a impresionat Marius Marin jurații (video)

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

La ediția din 22 septembrie a emisiunii MasterChef de la ProTV, Marius Marin a fost unul dintre concurenții care au impresionat juriul cu preparatul sǎu și povestea sa de viațǎ.

MasterChef, 22 septembrie: Cum a impresionat Marius Marin jurații (foto: captura video ProTV)

MasterChef, 22 septembrie: Cum a impresionat Marius Marin jurații (foto: captura video ProTV)

Marius Marin s-a prezentat la preselecția MasterChef cu un medalion din piept de pui cu mozarella, felii de mere la capac, nucǎ și susan, care i-a dat pe spate pe jurati și i-au adus concurentului mult-rȃvnitul șorț. Acesta a fost ȋnsǎ unul din puținele momente fericite din viața grea pe care a avut-o Marius.

De la 12 ani concurent a ajuns la orfelinat, unde a ȋnvǎțat sǎ gǎteascǎ ajutȃndu-le pe bucǎtǎresele de la cantina. Dupǎ ce a ajuns major, Marius s-a vǎzut nevoit sǎ doarmǎ ȋn pǎdure sau pe strǎzi, iar ziua sǎ lucreze ȋn construcții și la reparat mașini. Cu 6 ani ȋn urmǎ, bǎrbatul acum ȋn vȃrstǎ de 33 de ani a fost luat ȋn gazdǎ de o bǎtrȃnǎ pe care a ajuns sǎ o considere acum ca o a doua mamǎ „Tu ești un exemplu pentru toți cei care cred cǎ omul nu-și poate face soarta singur. Din partea mea ai un da”, i-a spus chef Patrizia, chef Adi Hadean adǎugȃnd cǎ ȋi dorește acestuia mult succes ȋn competiție, precizȃnd cǎ „pentru un om care nu de mult dormea prin padure” a evoluat mult.

Pentru a urmǎri VIDEO cu preparatul lui Marius Marin puteți accesa linkul de AICI.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult