Acasa MagazinLife MasterChef, 24 noiembrie: Ce a decis ultimii 10 concurenți rămași în competiție (video)

MasterChef, 24 noiembrie: Ce a decis ultimii 10 concurenți rămași în competiție (video)

scris de Laurentiu Banches
7 afisari

Supa cremă de pere a fost preparatul care a decis soarte ultimilor 10 concurenți rămași la ediția de luni, 24 noiembrie, a emisiunii MasterChef de la ProTV.

MasterChef, 24 noiembrie: Ce a decis ultimii 10 concurenți rămași în competiție (foto:captura video ProTV)

MasterChef, 24 noiembrie: Ce a decis ultimii 10 concurenți rămași în competiție (foto:captura video ProTV)

După ce a fost desemnat cel mai bun concurent la proba Cutiei Misterelor și a câștigat imunitate, Tudor a avut șansa de a-și pune în dificultate colegii. Acesta a avut de ales un singur preparat din cele trei propuse de Chefi, preparat pe care ceilalți concurenți au fost „rugati: să îl gateasca.  Tudor a decis ca cei 10 concurenți aflati in competitia Masterchef să pregătească Supa Cremă de Pere, un preparat propus de Chef Patrizia, care s-a dovedit a fi destul de complex și greu de gătit.

Această probă surpriză a fost prima la care concurenții au participat activ la jurizarea tuturor farfuriilor. Ei au fost rugati să guste din fiecare supă preparată și apoi să spună care este cea mai bună, care este cea mai proastă și care cred că este supa gatită de ei.  După încheierea degustărilor, Chefii au revenit în postura de jurați și au acoradat minusuri și plusuri pe tabla de joc.  La finalul acestei probe de foc, Petrica a fost cel care a spus „adio” competiției Masterchef!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult