Acasa MagazinLife MasterChef, 27 octombrie: Piept de pui umplut cu lacrimi și o eliminare (video)

MasterChef, 27 octombrie: Piept de pui umplut cu lacrimi și o eliminare (video)

scris de Laurentiu Banches
11 afisari

Concurenții ajunși la proba sub presiune la ediția din 27 octombrie de la emisiunea MasterChef, difuzată de ProTV, au avut de gătit preparate din piept de pui pe gustul chefilor.

MasterChef, 27 octombrie: Piept de pui umplut cu lacrimi și o eliminare (foto:captura video)

MasterChef, 27 octombrie: Piept de pui umplut cu lacrimi și o eliminare (foto:captura video)

După ce echipa roșie a pierdut cea de-a doua probă, în care concurenții au gătit pentru muncitoarele de la o fabrică de textile, chefii le-au permis membrilor acesteia să desemneze patru concurenți care să intre la testul sub presiune. Rasty, liderul echipei, a decis să-și asume eșecul, iar lui i s-au alăturat Paul Siserman, Tudor și Tavi, care a fost ultimul clasat la prima probă din concurs. Nemulțumită de cei care au ajuns la testul sub presiune, chef Patrizia a decis să le cheme și pe Patricia și Iuliana, care răsuflasera ușurate crezând că au scapat de pericolul eliminării.

La proba eliminatorie, concurentii au avut de gatit piept de pui, după placul fiecărui chef: prăjit, fript in crusta de pesmet și pui umplut cu mozarella și sunca de Parma. Cel mai greu de pregătit s-a dovedit pieptul de pui umplut, preferatul Patriziei, jurata aruncând la coș 5 dintre cele 6 farfurii pregătite și nu a acceptat nici o scuză din partea concurentțlor. Paul Siserman a izbucnit în lacrimi înfuriind-o pe Chef Patrizia: „Plângem? Plângem? Suntem la grădiniță? Ce te-am întrebat eu? Piept de pui.Tu ce ai făcut? Rulada. Taci!”. Cu toate acestea, chefii au decis să o elimine pe Iuliana Petrunjel după ce aceasta a gafat la două probe consecutive.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult