Acasa MagazinLife MasterChef, 29 septembrie: Cum ajungi de la droguri, la catedrǎ și as ȋn bucǎtǎrie (video)

MasterChef, 29 septembrie: Cum ajungi de la droguri, la catedrǎ și as ȋn bucǎtǎrie (video)

scris de Laurentiu Banches
40 afisari

Luni, 29 septembrie, la emisiunea MasterChef de la ProTv, Alexandra Moza, o tȃnǎrǎ de 23 de ani, a impresionat juriul nu doar cu preparatul ei, ci și prin lecția de viațǎ oferitǎ.

MasterChef, 29 septembrie: Cum ajungi de la droguri, la catedrǎ și as ȋn bucǎtǎrie (foto:capturavideo ProTv)

MasterChef, 29 septembrie: Cum ajungi de la droguri, la catedrǎ și as ȋn bucǎtǎrie (foto:capturavideo ProTv)

Chiar dacǎ nu a fǎcut o primǎ impresie foarte bunǎ ȋn fata juraților și a uitat sǎ dea drumul la aragaz pentru a-și ȋncǎlzi preparatul, determinarea și dorinta de a avea un șort „MasterChef” sunt doua lucruri care au cȃntǎrit greu ȋn fața lui Chef Patrizia, care ȋn cele din urma i-a oferit acesteia un green card și a trimis-o ȋn etapa urmǎtoare. Este atȃt de pasionatǎ de bucǎtǎrie ȋncat preparatele ei sunt puse la loc de cinste, iar atunci cȃnd are timp le și fotografiazǎ.

De cȃnd a venit la „MasterChef„, Alexandra Moza a mǎrturisit cǎ a fost consumatoare de droguri, dar cu o ambiție de fier a reușit sa se lase. Ȋnchisǎ ȋntre patru pereți și cu o dorința extrem de mare de a scǎpa de acest viciu, Alexandra a reușit sǎ ȋși revinǎ, iar acum este profesoarǎ de meserie.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult