Acasa MagazinLife Masterchef 3 aprilie: Trei bărbaţi au impresionat juriul (VIDEO)

Masterchef 3 aprilie: Trei bărbaţi au impresionat juriul (VIDEO)

scris de Laurentiu Banches
9 afisari

Cifra magică 3 – La ediţia a 3-a  a MasterChef din 3 aprilie, cei 3 membrii ai juriului au fost daţi pe spate de preparatele a 3 concurenţi.

cotlet oaie

MasterChef - Cotle oaie (foto:ProTv)

Trei dintre bărbaţii înscrişi la MasterChef, Filip Alexandru, Nicolae Lungu şi Sorin Minda, au reuşit să îi impresioneze pe juraţii competitiei de la ProTv cu preparate delicioase şi foarte frumos prezentate. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Cătălin Scarlatescu au fost convinsi ca cei trei bărbaţi pasionaţi de gătit merită “MasterChef”, asa ca nu au stat pe ganduri şi i-au trimis în etapa următoare.

Filip Alexandru, in varsta de 30 de ani, care are e pasionat şi de lumea marină s-a prezentat în faţa juriului cu un preparat numit “Seven Seas”. Tânărul concurent le-a mărturisit celor trei bucătari că îi place să meargă şi să îşi pescuiască singur ingredientele pentru reţetele pe care le prepară, fiind pasionat de scufundări. Iar supa lui nu doar că a fost savurată şi lăudată de către cei trei jurati, în special de Cătălin Scarlatescu, dar a fost si data ca exemplu de măiestrie culinara celorlalţi concurenţi care s-au străduit sa obţină şorţul MasterChef. Florin Dumitrescu a încercat să îi atragă atenţia lui Cătălin că îi mănâncă toată mâncarea omului, dar acesta nu s-a oprit şi la final a rostit: “parcă ar mai trebui să îi spui omului dupa ce îi mănânci toată mâncarea că sunt 3 de da”.

M.c. 3 aprilie 2012 – part 3 de staycu

Nicolae Lungu, al doilea concurent la titlul Masterchef care a reuşit să cucerească exigentul juriu cu preparatul său este un tânăr care a gătit un cotlet de oaie cu chutney de fructe de padure.

Al treilea preparat care i-a dat gata pe cei trei jurati de la MasterChef a fost un cotlet de porc la tigaie, cu piure de cartofi  în sos de gutui cu scorţisoara şi sos de lămâie. Preparatul, realizat de Sorin Minda a fost pe placul lui Florin Dumitrescu, care a afirmat că “astă e genial! Păcat că trebuie să guste şi ei”. Însă Florin nu a avut încotro şi i-a lăsat şi pe ceilalţi juraţi să guste, iar aceştia i-au împărtăşit părerea. “Aveti idee ce inseamna pentru dumneavoastra ca trei chefi ca noi să vă lase farfuria goala?”, l-a intrebat Sorin Bontea pe concurentul ce spera să obţină marele premiu al competiţiei difuzate marţi.De altfel, în emisiunea de marţi, cei trei juraţi s-au arătat extrem de gurmanzi, golind încântaţi preparatul coreean realizat de Nicolae Magdalena Roxana.

M.c. 3 aprilie 2012 – part 4 de staycu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult