Acasa MagazinLife MasterChef, 3 noiembrie. Cutia misterelor şi ingrediente ciudate

MasterChef, 3 noiembrie. Cutia misterelor şi ingrediente ciudate

scris de L.M.
9 afisari

Probele din bucataria MasterChef devin din ce in ce mai aprige, gustul competitiei fiind din ce in ce mai intens. Cel mai urmarit show culinar din Romania vine in portie dubla luni si marti seara.

MasterChef, 3 noiembrie. Cutia misterelor şi ingrediente ciudate

MasterChef, 3 noiembrie. Cutia misterelor şi ingrediente ciudate

MasterChef, 3 noiembrie. Episodul de luni ii va pune pe concurenti in fata cutiei misterelor. O serie de ingrediente cu care majoritatea nu au mai gatit pun la incercare abilitatea de a crea combinatii inedite de arome si preparate. Un preparat va starni valuri de ras in bucatarie. Afla care este concurentul care a reusit sa creeze un preparat pe care chefii au refuzat sa-l guste, luni de la 20:30 la PRO TV.

MasterChef, 3 noiembrie. Proba numarul doi va reprezenta o adevarata surpriza pentru concurentii MasterChef. Acestia sunt provocati sa gateasca avand la dispozitie peste 50 de ingrediente vii! O proba surprinzatoare care va starni cu siguranta simturile telespectatorilor.
MasterChef, 3 noiembrie. Editia de luni se va incheia cu o proba sub presiune. Unul dintre concurenti va parasi competitia. Afla cine continua lupta spre titlul de MasterChef, luni de la 20:30 la PRO TV.

MasterChef, 3 noiembrie. Urmareste MasterChef, competitia unde doar cei mai buni rezista probelor de foc la care sunt supuşi şi reuşesc sa atinga standardele impuse de cei trei chefi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult