Acasa MagazinLife MasterChef, 6 iunie: Vezi cine a ajuns în Marea Finală (VIDEO)

MasterChef, 6 iunie: Vezi cine a ajuns în Marea Finală (VIDEO)

scris de Laurentiu Banches
4 afisari

Doar 4 din cei 2000 de participanţi la preselecţiile MasterChef au ajuns în Marea Finală a competiţiei care va fi difuzată de ProTv, miercuri, 6 iunie, începând cu ora 20:30.

Cei 4 finalisti MasterChef fata in fata cu membrii juriului (foto:ProTv)

Cei 4 concurenţi care s-au dovedit a fi cei mai talentaţi la competiţia ce se va încheia pe 6 iunie, la ProTv, au fost Mimi Nicolae, Alex Petricean, Petru Buiuca şi Bogdan Alexandrescu. Aceştia au depăşit cu bine probele din prima parte a ediţiei finale difuzată marţi, la care au fost eliminaţi jumătate dintre cei 8 concurenţi rămaşi în competiţia „MasterChef„.

În ediţia de marţi, cei 8 concurenţi au avut la dispoziţie zeci de ingrediente pentru a realiza preparate de excepţie cu care sa cucerească juriul. Mulţi au mizat pe carnea de căprioară, în vreme ce alţii au ales peştele. Echipa albastră, condusă de Petru Buiuca, cea care a pierdut proba în deplasare la cota 2000, din ediţia trecută, a avut de pregatit, în plus, şi un deşert. Finalul acestei probe, a însemnat eliminarea pentru Mehrzad si Gabi Godeanu, care dezamăgit că pleaca, şi-a revarsat nervii fără reţinere atât pe concurenţi, cât şi pe juraţi şi concurs în sine.

Cei 6 care au trecut de această provocare, s-au întâlnit la proba fusion cu trei personalităţi importante: George Butunoiu, Nicolai Tand si Florin Busuioc. Cei care nu au reuşit să impresioneze juriul şi invitaţii la această probă au fost Andreea Moldovon şi Simona Pâslaru, care a fost încuranjată totuşi de membrul juriului, Sorin Bontea, care i-a spus acesteia că preapartul ei din preselecţii este printre puţinele pe care le ţine minte.

Concurenţii care se vor confrunta în marea finală din 6 iunie, au avut parte la finalul ediţiei de marţi şi de o surpriză de proporţii, când în bucătăria MasterChef au păşit membrii ai famililor şi persoane dragi lor, pentru care au avut prilej de a găti, fără a se teme de eliminări.

Astfel, miercuri, 6 iunie, de la ora 20:30, la ProTV, Mimi Nicolae, Alex Petricean, Petru Buiuca şi Bogdan Alexandrescu se vor lupta pentru premiul de 50.000 de euro şi pentru primul titlu „MasterChef” România.


m.c. 5.6.2012 -p4 de staycu


m.c. 5.6.2012 -p5 de staycu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult