Acasa MagazinLife MasterChef: Cine a fost trimis acasă la ediția din 3 noiembrie (video)

MasterChef: Cine a fost trimis acasă la ediția din 3 noiembrie (video)

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Fostul fotbalist de performanță, Cosmin, a cedat la testul sub presiune de la emisiunea din 3 noiembrie a emisiunii MasterChef de la ProTV, unde a decis să nu mai respecte regulile.

MasterChef: Cine a fost trimis acasă la ediția din 3 noiembrie (foto:captura video)

MasterChef: Cine a fost trimis acasă la ediția din 3 noiembrie (foto:captura video)

De la începutul testului sub presiune, concurentul și-a dat seama că aici se va încheia drumul lui în competitia MasterChef, iar faptul că trebuia să se dueleze în preparate cu Anca, una dintre concurentele care a câștigat de multe ori aprecierea Chefilor, l-a demoralizat. Astfel, a decis ca la aceasta probă să faca trei preparate diferite prin care să își ia la revedere de la Chefi, deși ar fi trebuit să facă cinci preparte în care cartoful să fie ingredientul vedetă.

„Tu ai senzația că poți să iei o probă din MasterChef și să o răsucești cum vrei tu”, a spus Chef Hadean, în timp ce concurentul încerca să îi facă să înteleagă că pentru el competiția s-a terminat.  Pentru că nu a vrut să respecte proba, lui Cosmin i-a fost cerut șorțul și a fost trimis acasă. Decizia lui de a pleca din competiția „MasterChef” nu i-a deranjat numai pe Chefi, ci și pe adversara lui de la testul sub presiune. Anca a fost extrem de dezamăgită de atitudinea lui Cosmin, iar acest lucru a deranjat-o vizibil: „Din start nu și-a propus să facă cinci preparate. Îmi dă mie locul”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult