Acasa MagazinLife MasterChef: Cine a părăsit competiția luni, 10 noiembrie? (video)

MasterChef: Cine a părăsit competiția luni, 10 noiembrie? (video)

scris de Laurentiu Banches
6 afisari

La ediția de luni, 10 noiembrie, a concursului MasterChef, difuzat de ProTV, Anca, Tavi, Silviu și Petrica au trebuit să dea piept testului sub presiune.

MasterChef: Cine a părăsit competiția luni, 10 noiembrie? (foto:captura video)

MasterChef: Cine a părăsit competiția luni, 10 noiembrie? (foto:captura video)

Ceea ce și-au dorit Chefii de la concurenți la acest test sub presiune a fost un ou ochi în tigaie, gătit perfect, care să nu fie nici prea prajit, dar nici prea moale. Fiecare dintre cei patru concurenți și-a facut necesarul, au pus tigăile la incins, iar ouăle se prăjeau mai ceva ca într-o bucătărie de restaurant, cel care urma să aibe cel mai mare număr de ouă gătite impecabil urmând să fie desemnat câștigătorul probei.

Petrica a gătit șapte ouă ochiuri perfecte, dar Anca, Silviu și Tavi au fost la egalitate. Pentru a îi putea departaja, Chefii le-au mai acordat cinci minute în care să mai prăjească câteva ouă. Anca a fost cea care nu și-a găsit concentrarea necesară și a fost trimisă acasă, spre surprinderea multora. Dezamăgirea a fost mare, dar Anca s-a numarat printre cei mai laudati concurenti din aceast sezon de „MasterChef„. Chiar daca a plecat acasa, nu va renunta la visul de a deveni bucatar Chef.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult