Acasa MagazinLife MasterChef. Cine a plecat după ce a dat de mâncare la daci şi la romani (video)

MasterChef. Cine a plecat după ce a dat de mâncare la daci şi la romani (video)

scris de L.M.
26 afisari

Dupa ce au avut parte de o proba profesor-ucenic, pe care au castigat-o Tudor si Andreea, concurentii MasterChef au fost pusi in fata unei noi provocari.

MasterChef. Cine a plecat după ce a dat de mâncare la daci şi la romani

MasterChef. Cine a plecat după ce a dat de mâncare la daci şi la romani

De data aceasta, echipa MasterChef  „s-a intors in timp” cu 2 000 de ani si a gatit pentru 150 de „daci si romani„, in castrul Porolissum din Zalau. Impartiti in doua echipe conduse de Andreea (albastru) si Tudor (rosu), cei opt concurenti MasterChef au facut o calatori in timp si au pregatit specialitati inspirate din bucataria Romei Antice.
Conflictele nu au intarziat sa apara intre cele doua echipe. Atmosfera s-a incins in bucatarie, Andreea si Siserman aflandu-se in centrul actiunii. La final, o singura echipa a fost desemnata castigatoare datorita votulului oferit de 150 de luptatori infometati. Dupa numaratoarea voturilor, echipa rosie, condusa de Tudor, a fost cea care a scapat de testul sub presiune. Mai mult decat atat, prin aceasta victorie, ghinionul sortului rosu a fost spart, fiind prima reusita a concurentilor din acest sezon sub aceasta culoare!
Intorsi in bucataria MasterChef, Andreea, Isadora, Rasty si Odette au imbracat sorturile negre si au fost nevoiti sa ii numeasca pe cei pe care ii considera vinovati de infrangerea suferita in castrul roman. La final, Andreea si Isadora au intrat la testul sub presiune, proba care le-a si decis soarta in competitia MasterChef.

La finalul probei, Isadora a fost concurenta ca a spus „adio” bucatariei MasterChef!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult