Acasa MagazinLife MASTERCHEF. Cine a plecat după ce concurenţii şi-au tocat degetele (video)

MASTERCHEF. Cine a plecat după ce concurenţii şi-au tocat degetele (video)

scris de L.M.
2 afisari

MASTERCHEF, SEZONUL 5. A fost o seara presarata cu emotii puternice, dar si cu accidente, la MasterChef! Prima proba de foc i-a luat prin surprindere pe concurentii care au trecut de preselectii.

20 dintre aspirantii la titlul de MasterChef au avut nevoie de medic.

20 dintre aspirantii la titlul de MasterChef au avut nevoie de medic.

MASTERCHEF, SEZONUL 5. Multi au fost nevoiti sa se intrebe cat de departe vor sa mearga pentru a ramane in concurs. Si cel de-al doilea test a venit cu surprize – unul dintre bucatarii amatori a cerut sa fie descalificat.  La final, 25 de concurenti au fost nevoiti sa lase sorturile si sa plece acasa. Concurentii si-au pus mainile in cap cand au vazut ce ii asteapta la prima proba de foc. Concurenta: „Cand am vazut camionul cu gaini am inceput sa tremur si ma gandeam doar sa nu ma puna sa tai o gaina, cineva.”

MASTERCHEF, SEZONUL 5Chefii le-au cerut concurentilor sa jumuleasca si sa transeze gainilie si au pus mare pret pe tehnica. Fiecare greseala a fost aspru taxata. In urma acestui test, 20 dintre aspirantii la titlul de MasterChef au avut nevoie de medic.

MASTERCHEF, SEZONUL 5, luni 6 octombrie 2014. Cei trei jurati au salvat 15 concurenti. Ceilalti 55 au fost invitati la o a doua proba – de viteza si indemanare. Au avut de tocat morcovi, sfecla si usturoi. Nici de aceasta data, chefii nu au renuntat o clipa la exigenta. In timp ce toata lumea se concentra pe sarcina primita, Florin si-a exprimat dorinta de a pleca. A spus ca nu mai poate sa lucreze… cu Cora.


MASTERCHEF, SEZONUL 5. La ultimul test, tensiunea si-a spus cuvantul. Concurentii au avut nevoie de nervi tari ca sa poata stapani arta… amestecatului in maioneza. Dupa ce sotia lui, Izadora, a fost salvata la finalul celei de-a doua probe, pe Ionut l-au cuprins emotiile.

Marti seara, de la 20.30, la PROTV, puteti vedea ce noi provocari ii asteapta pe cei 45 de concurenti ramasi in cursa pentru titlul de MasterChef.


 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult