Acasa MagazinLife MasterChef. Ciprian Ogarca a castigat trofeul „MasterChef” (video)

MasterChef. Ciprian Ogarca a castigat trofeul „MasterChef” (video)

scris de D.P.
61 afisari

Ciprian Ogarca a castigat trofeul „MasterChef” si marele premiu de 50.000 de euro.

Ciprian Ogarca este castigatorul MasterChef Romania

Ciprian Ogarca este castigatorul MasterChef Romania

Ciprian Ogarca s-a nascut intr-o familie numeroasa cu cinci frati, in orasul Craiova. In prezent, Ciprian are 24 de ani si este agent de asigurari. A plecat in Italia pentru a munci inainte de a incepe facultatea, sperand astfel sa isi poata ajuta familia. Dupa 3 luni a revenit in tara, afland ca a fost acceptat la facultate.

Ciprian Ogarca a castigat trofeul „MasterChef”, Mai tarziu, viata i s-a schimbat radical din cauza unui accident de masina, in urma caruia a stat imobilizat la pat doua luni. Pasiunea pentru bucatarie a aparut inca din copilarie. Acasa tatal sau era cel care gatea si reusea mereu sa stranga toata familia in jurul mesei. De la el a furat toate secretele de baza ale bucatariei.

Ciprian Ogarca a castigat trofeul „MasterChef”, Si-a cucerit iubita cu taglieatele cu somon si sofran, fiind primul preparat pe care i l-a gatit. Preparatul sau favorit este piept de rata cu cuscus, stafide si ananas cu sos de soia.

Ciprian Ogarca a castigat trofeul „MasterChef”, „Ambtia de a-mi depasi limitele m-a adus la acest show. MasterChef pentru mine este cea mai mare provocare si merg pe premisa ca daca nu incerc totul in viata, nu am de unde sa stiu daca pierd chiar esentialu”, a declarat Ciprian la inceputul competitiei.

Ciprian Ogarca a castigat trofeul „MasterChef”, Chiar daca a fost eliminat dupa proba cu numarul doi, Tudor a castigat un curs gastronomic din partea Staropramen, iar Odette a castigat o saptamana de experiente gastronomice inedite si cursuri de gastronomie italiana la celebra Academie Barilla din Parma, Italia, cursuri la care va lua parte si Ciprian.
Preparatul care a facut diferenta intre Odette si Ciprian a fost desertul pe care le-au avut de pregatit la proba cu numarul trei, runda finala din „MasterChef„, sezonul patru.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult