MasterChef cu cătuşe şi resturi de mâncare

MasterChef cu cătuşe şi resturi de mâncare

Saptamana aceasta, noi provocari si surprize ii asteapta pe cei ramasi in competitie, care vor invata sa fie eficienti in bucatarie gatind pentru prima data un preparat demn de MasterChef, cu resturile de la mancare pe care de obicei le dadeau deoparte.

Marti, concurentii vor face cunostinta cu cateva fotomodele pentru care vor gati preparate ce nu trebuie sa depasasca 1.200 de calorii. Cele mai bune preparate vor fi punctate de catre fete si de catre chefi, iar castigatorii vor fi capitanii echipelor pentru proba urmatoare si vor merge in editia de marti sa gateasca pentru actorii din binecunoscutul serial de comedie, Las Fierbinti. Pentru aceasta noua provocare, cei ramasi in competitie vor fi nevoiti dea dovada de mult talent culinar, dar si simt al umorului foarte bine dezvoltat.

In seara aceasta, de la 20:30, ei vor lucra in echipe de cate doi si vor gati cate un preparat asiatic, ales de castigatorul Cutiei misterelor, legati la maini cu catuse. Astfel ca, doua persoane vor gati cu doar doua maini!

Echipele cele mai slabe vor intra la duel si saptamana aceasta doi dintre concurenti, un baiat si o fata, vor parasi bucataria MasterChef. Pentru ceilalti drumul va continua catre marea semifinala de saptamana viitoare.

MasterChef – Prinde gustul competitiei, AZI si MAINE, de la 20:30, la PRO TV!