Acasa MagazinLife MasterChef. Cum a salvat-o T-bone-ul pe tanti Elena (video)

MasterChef. Cum a salvat-o T-bone-ul pe tanti Elena (video)

scris de L.M.
18 afisari

MasterChef, 14 octombrie 2014. Dupa ce echipa rosie a pierdut proba gatitului pe plaja, iar liderul, Lambrino, a ales sa o salveze pe Anca, membrii echipei au impartit linguri de lemn colegilor pe care i-au considerat responsabili de esec.

MasterChef. Cum a salvat-o T-bone-ul pe tanti Elena

MasterChef. Cum a salvat-o T-bone-ul pe tanti Elena

Elena, Odette, Lambrino si Izabela au primit fiecare patru linguri de lemn, iar asta i-a trimis la testul sub presiune. Pentru aceasta proba, concurentii au avut la dispozitie 90 de minute cu care au putut licita ingredientele.

MasterChef, 14 octombrie 2014.La finalul licitatiei, doamna Elena Iftimie a mai ramas doar cu 10 de minute pentru a-si gati preparatul, ceea ce i-a facut pe concurenti sa nu-i acorde nicio sansa de izbanda. Desi nu stia cum se numeste carnea pe care o gatea, T-bone-ul de vita a iesit gustos, iar chefii au fost impresionati de rapiditatea cu care s-a miscat concurenta.

MasterChef, 14 octombrie 2014. Doamna Elena a mai primit o sansa si a mers mai departe in competitie, in aplauzele celorlalti concurenti.

MasterChef, 14 octombrie 2014. „Proba de pe plaja mi-a demonstrat urmatorul fapt: colegii dumneavoastra va considera invechita si depasita de situatie. Ei cred ca ar fi mai bine sa mergeti acasa. Totusi, intre iepurele pe jumatate crud si vita rozalie eu aleg vita rozalie. Mergeti sus”, i-a spus chef Adrian Hadean, iar Izabela a parasit competitia de la MasterChef.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult