Acasa MagazinLife MasterChef: Prajitura cu bulion a lui Dorin Stan i-a făcut să plângă pe juraţi (video)

MasterChef: Prajitura cu bulion a lui Dorin Stan i-a făcut să plângă pe juraţi (video)

scris de L.M.
93 afisari

Prima editie a noului sezon „MasterChef” a adus cu ea si o premiera: singurul concurent din istoria show-ului de la ProTV care a reusit sa ii impresioneze pana la lacrimi pe toti trei juratii.

Dorin Stan la Masterchef

A început un nou sezon al emisiunii ,,MasterChef’’, difuzată de Protv. Sezonul a debutat cu o mare surpriză din partea unuia dintre candidaţii la titlul de ,,masterchef’’: el a gătit un preparat care i-a impresionat până la lacrimi pe juraţi!

Este vorba de Dorin Stan, un tânăr din orașul argeșean Ştefăneşti. Dorin a pregătit cu mari emoţii un desert, cu care mai apoi s-a prezentat în faţa juriului format din Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu. Desertul, unul deloc complicat, a fost corect gătit, lucru care i-a impresionat până la lacrimi, la propriu, pe cei trei juraţi: ,,Este cel mai inedit şi cel mai bun preparat mâncat vreodată”, a spus chef Sorin Bontea.

Argeșeanul a fost apreciat nu doar de chef Bontea, ci şi de chef Florin Dumitrescu: ,,Sunt cel mai fericit că fac parte din acest juriu şi că pot gusta minunăţii de genul ăsta! Este singurul concurent din istoria MasterChef România care a reuşit să facă juraţii să plângă! Este singurul concurent care ne-a adus lacrimi în ochi”.

Cu o poveste impresionanta si un preparat simplu, dar corect gatit, concurentul si-a condimentat cu multa emotie prezenta in fata Chefilor.

Drumul lui Dorin Stan pana la obtinerea sortului nu a fost, insa, unul usor, asa cum poate parea. Juratii au fost reticenti la prima vedere si la auzul ingredientelor pe care le contine „prajitura casnica” prezentata de aspirantul la titlul de „MasterChef”.

Pistol aveti, sa ma-mpusc?„, a spus ironic Chef Sorin.

De ce?„, l-a intrebat concurentul.

Pai vrea o moarte mai usoara decat sa guste din prajitura aia„, i-a explicat Chef Catalin.

Eu nu merg„, a spus si Chef Florin, desi se stie ca el este primul la deserturi.

Astfel, Chef Catalin a fost primul care si-a facut curaj, iar in cele din urma si colegii sai au gustat prajitura. Iar reactiile au fost cu totul neasteptate judecand dupa cursul anterior al discutiei.

„Este cel mai inedit si cel mai bun preparat mancat vreodata„, a spus Chef Sorin Bontea, care nu si-a putut retine lacrimile, iar Chef Catalin Scarlatescu a aplaudat cu generozitate.

La randul lui, impresionat de gustul impecabil descoperit intr-o farfurie simpla, Chef Florin Dumitrescu a recunoscut: „Sunt cel mai fericit ca fac parte din acest juriu si ca pot sa gust minunatii de genul asta. Este singurul concurent din istoria MasterChef Romania care a reusit sa faca juratii sa planga. Este singurul concurent care ne-a adus lacrimi in ochi„.

La varsta de 16 ani, Dorin a avut un accident in cadrul uzinei unde lucra de numai o luna, mana fiindu-i prinsa intr-o freza. In urma acestei intamplari nefericite, barbatul si-a pierdut degetul mare si aratatorul de la mana stanga. Concurentul a povestit ca a venit la “Masterchef” pentru a le arata tuturor ca oameni ca el sunt normali.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult